Black Friday με μεγάλη προσφορά στο tzoker.gr – Μέχρι την Κυριακή για τους παίκτες που συμπληρώνουν διαδικτυακά το δελτίο τους

Black Friday με μεγάλη προσφορά στο tzoker.gr – Μέχρι την Κυριακή για τους παίκτες που συμπληρώνουν διαδικτυακά το δελτίο τους

Σε ρυθμό Black Friday βρίσκεται το ΤΖΟΚΕΡ online, εν όψει της κλήρωσης της Κυριακής που μοιράζει 600.000 ευρώ. Οι παίκτες που συμπληρώνουν διαδικτυακά το δελτίο τους μπορούν να βρουν μια μεγάλη προσφορά, για την οποία θα μάθουν περισσότερα κάνοντας εγγραφή στο tzoker.gr ή σύνδεση στον λογαριασμό τους. Για την προσφορά Black Friday ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πώς θα παίξετε ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου

Η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, ύστερα από επτά συνεχόμενα τζακ ποτ, ανέδειξε έναν τυχερό παίκτη που κέρδισε 2.225.953 ευρώ. Στο παιχνίδι έχουν βρεθεί συνολικά 20 μεγάλοι νικητές από την αρχή της χρονιάς, οι οποίοι έχουν κερδίσει συνολικά πάνω από 40,7 εκατομμύρια ευρώ. Τέσσερις από αυτούς είχαν συμπληρώσει το δελτίο τους διαδικτυακά.

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ online είναι μια εύκολη διαδικασία που πραγματοποιείται από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Εάν επιθυμείτε να διεκδικήσετε το ποσό των 600.000 ευρώ της κυριακάτικης κλήρωσης και να ενημερωθείτε για την Black Friday προσφορά, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή TZOKEΡ, αφού πρώτα κάνετε εγγραφή. Επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και με ένα κλικ καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε και με email.

News 24/7

24MEDIA NETWORK