ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπλαν για Λαβέτσι: “Όποιος θέλει, φεύγει…”

Ο Λοράν Μπλαν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων μεταγραφών, αν από το παρόν ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν αποχωρήσει κάποιος. Η αιχμή είχε να κάνει με τον Εσεκιέλ Λαβέτσι και τη φημολογία που τον θέλει να μετακινείται στη Γιουβέντους.

Μπλαν για Λαβέτσι: “Όποιος θέλει, φεύγει…”

Ο Γάλλος προπονητής κλήθηκε ν’ απαντήσει στο εν λόγω ερώτημα και ήταν ξεκάθαρος. ” Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, δεν θα τον σταματήσουμε“, δήλωσε σχετικά και συνέχισε: ” Τότε ίσως αποκτήσουμε κάποιον για ν’ αντικαταστήσουμε αυτόν που θα φύγει“.

Συνολικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος από την ποιότητα του ρόστερ. Αυτό θα έλειπε άλλωστε… ” Πήραμε παίκτες που θέλαμε και δυναμώσαμε σε θέσεις που έπρεπε. Αν η ομάδα μείνει ως έχει, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Το παράθυρο πάντως είναι ανοικτό και μέχρι το φινάλε μπορεί να συμβεί οτιδήποτε“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK