Μπομπαντίγια: “Ηθελα να παίξω σε μια ομάδα που με ήθελε”
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (22/01) ο Ραούλ Μπομπαντίγια. Ο 24χρονος Αργεντίνος επιθετικός που αποκτήθηκε από τη Γκλάντμπαχ υπό τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, δήλωσε απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει τον Αρη.
“Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στον Αρη, επειδή διαπίστωσα τη πολύ μεγάλη επιθυμία των ανθρώπων της διοίκησης να με αποκτήσουν, πράγμα που σημαίνει ότι μου έχουν εμπιστοσύνη. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη όπου ξέρω ότι θα αντιμετωπίσουμε την Μάντσεστερ Σίτι“, είπε ο Αρεντίνος και πρόσθεσε:
” Είναι αλήθεια ότι είχα προτάσεις, αλλά ήθελα να αγωνιστώ σε μια ομάδα που θα με ήθελε πολύ όπως έδειξε ο Αρης, είδα επίσης και την ιστορία της ομάδας και είπα το ναι“.
Ο Μπομπαντίγια αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάστασή του: ” Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω άμεσα προπονήσεις. Δεν είχα κάποιον συμπατριώτη μου για να μου πει για τον Αρη, αλλά μίλησα με ανθρώπους στην Γερμανία που γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Αρη και μου είπαν τα καλύτερα. Γνωρίζω το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχω μάθει πολλά πράγματα“.