ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουφόν: “Έπασχα από κατάθλιψη πριν από πέντε χρόνια”

Σε μία περίεργη παραδοχή προχώρησε ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζίτζι Μπουφόν. Ο Ιταλός διεθνής αποκάλυψε πως την περίοδο 2003-04 έπασχε από κατάθλιψη.

Μπουφόν: “Έπασχα από κατάθλιψη πριν από πέντε χρόνια”

Γράφοντας στην ιταλική εφημερίδα «La Stampa» ο Μπουφόν αποκάλυψε: «Ήταν λόγω των χρημάτων ή της δόξας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Ίσως καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να βρεις την κατάλληλη γυναίκα ή να αποτυγχάνεις να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ. Έφυγα για δύο μήνες για να βρω γιατρειά και να λάβω θεραπεία κατά της κατάθλιψης», υποστήριξε ο τερματοφύλακας της «Γιούβε» σε μία από καρδιάς εξομολόγηση.

Ο Μπουφόν προσπαθεί να μην μείνει στο παρελθόν και όπως υποστηρίζει: « Κάθε φορά που δεν μπορώ να κάνω μία απόκρουση αυτό το πράγμα προσπαθεί να με τραβήξει πίσω, αλλά δεν μπορείς να κάνεις θεραπεία κάθε τρεις μήνες. Δεν λυπάμαι για ότι έκανα, αλλά άρχισα να ζω μέσα στο ποδόσφαιρο όταν ήμουν μόλις 17 ετών και ίσως να μην έζησα τα νιάτα μου όπως ήθελα».

Η παραδοχή του Μπουφόν έρχεται σε μία περίοδο που ο διεθνής Ιταλός είναι τραυματίας και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της «Γηραιάς Κυρίας» την έχει πάρει ο Άλεξ Μάνινγκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ