Μπούρμπος: “Ανυπομονώ να επανέλθω”
Ανυπόμονος να επιστρέψει υγιής στις υποχρεώσεις του ΟΦΗ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Χρήστος Μπούρμπος, εκ των βασικών συντελεστών της επανόδου των Κρητικών στη Super League.
Ο έμπειρος αμυντικός που ταλαιπωρήθηκε από κάταγμα κόπωσης, μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του:
” Είμαι πολύ καλύτερα. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να απέχω από τις προπονήσεις έως το τέλος του μήνα. Πρέπει να ομολογήσω ότι σήμερα μετά την αποχή από το προπονητικό πρόγραμμα, νιώθω πολύ καλύτερα. Οι ενοχλήσεις δεν έχουν εξαφανισθεί, όμως έχει μειωθεί αισθητά η ένταση τους.
Ακολουθώ και πρόγραμμα θεραπείας και είμαι αισιόδοξος. Με τους γιατρούς έχουμε πει πως μόλις εξαφανισθούν οι ενοχλήσεις θα ξεκινήσω προπονήσεις. Γνωρίζω καλύτερα από το καθένα ότι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Ξέρω ότι χρειάζεται υπομονή. Όμως δεν το κρύβω ότι ανυπομονώ να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου και της ομάδας μας“.
Αγωνιστικά, η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίστηκε με τους Παπουλή, Πίτσο και Μονιάκη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα λόγω μικροπροβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ενώ απών ήταν και ο Χόρχε Λόπεθ, ο οποίος αναμενόταν από την Ισπανία αργά το βράδυ της Τρίτης. Ο Ισπανός άσος είχε μεταβεί στην πατρίδα του προκειμένου να ρυθμίσει τα της μόνιμης εγκατάστασής του στο Ηράκλειο και είναι άγνωστο αν θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (18.00) με τον Α.Ο. Χανίων στο Γεντί Κουλέ.
Αντίθετα δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Σίσιτς και Μάντζιου, όπως και όλων των άλλων φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων του ΟΦΗ.