Boυλευτής απουσίασε από το βρετανικό κοινοβούλιο για το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Ποια κρίσιμη ψηφοφορία για το νέο μοντέλο κοινωνικής ασφάλειας στη Μ. Βρετανία; Ο Γκόρντον Ρος επέλεξε "Καμπ Νόου" και Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός! Είχε όμως πολύ σοβαρό λόγο.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Γκόρντον Ρος, Σκωτσέζος στην καταγωγή, ήταν ένας από τους διαιτητές του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στο "Καμπ Νόου".

Πριν αναρωτηθείτε-και εύλογα-γιατί σας δίνουμε τη συγκεκριμένη πληροφορία, να σας ενημερώσουμε ότι ο ρέφερι για να κάνει τη δουλειά του στην Καταλονία άφησε στα... κρύα του του λουτρού το βρετανικό κοινοβούλιο.

Ο Ρος, βλέπετε, είναι βουλευτής (του συντηρητικού κόμματος της Σκωτίας) και αν την Τετάρτη δεν είχε υποχρεώσεις, θα βρισκόταν στη Βουλή των Κοινοτήτων για να ψηφίσει για το νέο νόμο της κοινωνικής ασφάλισης στη Μεγάλη Βρετανία.

Τα πολύ ωραία όμως έγιναν στη Βουλή την Τετάρτη. Αλλος Σκωτσέζος βουλευτής, ο Τζον Μακ Νάλι, διαμαρτυρήθηκε για την απουσία του Ρος από την κρίσιμη ψηφοφορία κρατώντας μία... κόκκινη κάρτα σε ένδειξη σφοδρής δυσαρέσκειας.

Ευτυχώς για τον ίδιο, ο ρέφερι βρήκε συμπαραστάτη στο πρόσωπο της Βρετανής Πρωθυπουργού Τερέζα Μέι η οποία δικαιολόγησε τον απόντα βουλευτή λέγοντας ότι "έτσι και αλλιώς οι βουλευτές του συντηρητικού κόμματος ενδιαφέρονται πολύ για τη Σκωτία".

Εκτός αυτού ο Ρος είχε χάσει και πέρυσι κρίσιμη ψηφοφορία για να "παίξει" στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Σπόρτινγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK