Carling Cup: Πάει Κάρντιφ η Μπόρο

Carling Cup: Πάει Κάρντιφ η Μπόρο
Η Μίντλεσμπρο θα είναι η αντίπαλος της Μπόλτον στο τελικό του Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Στιβ Μακλάρεν, με σκορ 2-1 νίκησε για δεύτερη φορά την Αρσεναλ και προκρίθηκε για το μεγάλο ραντεβού του Κάρντιφ.

Παράλληλα, εκτός από το βαρύτιμο τρόπαιο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το επόμενο κύπελλο ΟΥΕΦΑ αφού ως γνωστό ο θεσμός χαρίζει μία ευρωπαϊκή θέση.

Η Μίντλεσμπρο ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αφού εκμεταλλεύτηκε άριστα το νεανικό σχήμα του Αρσέν Βενγκέρ αλλά και την αποβολή του Μάρτιν Κίον στο 44ο λεπτό.
Από την άλλη, οι "κανονιέρηδες" δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν το όνομα τους και πως να το κάνουν άλλωστε με τόσες αλλαγές στην σύνθεση της. Βασικός για πρώτη φορά αγωνίστηκε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και είχε πολύ καλή απόδοση.

Το σκορ άνοιξε στο 69' ο Μπούντεβάιν Ζέντεν ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την συνεργασία του Μακαρόνε και του Μεντιέτα. Οι Λονδρέζοι παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Εντού στο 77' αλλά τελικά οι γηπεδούχοι με αυτογκόλ του Ρέγιες πήραν τη νίκη στο 85ο λεπτό. Ο Ισπανός διεθνής στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα, σε σουτ του Στιούαρτ Πέρναμπάι, κόντραρε στο πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα του Γκράχαμ Στακ.

Θυμίζουμε πως το ματς είχε αναβληθεί για μία εβδομάδα λόγω κακοκαιρίας.


Οι συνθέσεις

Middlesbrough: Schwarzer, Mills, Southgate, Riggott, Queudrue, Greening (63' Parnaby), Mendieta, Doriva, Zenden, Maccarone (70' Job), Juninho Paulista.
Arsenal: Stack, Toure, Keown, Cygan, Cole, Parlour, Vieira, Edu, Clichy (81' Owusu-Abeyie), Reyes, Bentley.


News 24/7

24MEDIA NETWORK