Πικρή ήττα από τη Θέλτα για τον άστοχο Παναθηναϊκό

Η απαιτητική αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βίγκο δεν στέφθηκε από επιτυχία. Οι "πράσινοι" με δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο έχασαν 2-0 από τη Θέλτα και με δύο ήττες στον 7ο όμιλο παρέμειναν στην τελευταία θέση. Μοιραίος ο Ιμπάρμπο, δεν του δόθηκε πέναλτι και αποβολή στο 67'.

Πικρή ήττα από τη Θέλτα για τον άστοχο Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε και... έχασε (2-0 από τη Θέλτα). Το γιατί η ελληνική ομάδα, παρά την πολύ καλή απόδοσή της και το σωστό στήσιμο, δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στο Βίγκο δεν είναι δύσκολο να εντοπιστεί.

Από τη μία ευθύνεται ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος στο 37' είχε όλες τις επιλογές στο τετ α τετ και έκανε τη χειρότερη πλασάροντας πάνω στον Άλβαρεθ. Ο Ισπανός γκολκίπερ μάλιστα πρόλαβε να σηκωθεί και να σώσει στο σουτ του Κουμπιμπαλί που πήρε το "ριμπάουντ".

Από την άλλη ευθύνεται η απόφαση του διαιτητή Λούκα Μπάντι, ο οποίος στο 67' δεν είδε (ή προτίμησε να μην δει) την ανατροπή του Κολομβιανού επιθετικού από τον Καμπράλ, ο οποίος θα αντίκριζε (υποχρεωτικά) την κόκκινη κάρτα. Ο ίδιος ο Ιταλός ρέφερι είχε χρεώσει με φάουλ τον Μπεργκ στο 54' για σπρώξιμο ακυρώνοντας το γκολ του.

Τέλος φταίει σίγουρα ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος προτίμησε να μην φρεσκάρει την ομάδα του μετά το 75', όταν και η Θέλτα, με τρεις παίκτες από τον πάγκο, είχε πάρει τα ηνία. Σίστο, Βας και Άσπας άλλαξαν τα δεδομένα ως τη στιγμή που ο Γκουιντέτι (στη μόνη φάση που ξέφυγε από τους τρεις σκόρερ) άνοιξε το σκορ στο 84' και πριν το φάουλ του Βας "κλειδώσει" τη νίκη των Γαλιθιάνων. Ο προπονητής του "τριφυλλιού" όντως δεν είχε πολλές επιλογές στον πάγκο του λόγω τραυματισμών και τιμωριών, αλλά ο Εμποκού θα μπορούσε να μπει πριν από το 88'!

Ό,τι κι αν συνέβη, το αποτέλεσμα μετράει. Και ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για δεύτερη φορά στον όμιλο και αυτό είναι το πλέον δυσάρεστο για το ευρωπαϊκό μέλλον του, διότι μια καλή εμφάνιση και η ευκαιρία να μείνει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης πήγε στράφι. Η κακή παράδοση των "πρασίνων" στην Ισπανία διευρύνθηκε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Θέλτα: Άλβαρεθ, Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Γιόνι, Ντίας, Ρόσι (79' Άσπας), Ερνάντες, Σενιέ (71' Βας), Ναράνχο (60' Σίστο), Γκουιντέτι

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής (88' Εμποκού), Σαμπά, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Λεντέσμα, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Μπεργκ

ΤΟ LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK