Χαιρέτησε παίκτη στο φινάλε των μεταγραφών ο Μάρκο Σίλβα!

Λίγες ώρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η Γουότφορντ ανακοίνωσε δανεισμό παίκτη της στην Αλ Νασρ με τις ευλογίες του Μάρκο Σίλβα.

Olympiakos' head coach Marco Silva gives instructions during the Champions League group F soccer match between FC Bayern Munich and Olympiakos in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 24, 2015. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Olympiakos' head coach Marco Silva gives instructions during the Champions League group F soccer match between FC Bayern Munich and Olympiakos in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 24, 2015. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Ο Μάουρο Σάρατε υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την Γουότφορντ όμως ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε πίσω και έμεινε νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ φέτος δεν θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει θέση βασικού στην ομάδα της Premier League.

Η Αλ Νασρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έκανε πρόταση στους "hornets" για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το φινάλε της σεζόν και ο Μάρκο Σίλβα ενέκρινε την παραχώρησή του που γίνεται μάλιστα την τελυταία ημέρα των μεταγραφών στο εκεί πρωτάθλημα (UAE Arabian Gulf League).

Όπως αναφέρει πάντως σε ανακοίνωσή της η Γουότφορντ "ο σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα να επαναφέρει τον παίκτη τον Ιανουάριο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK