Χάκερ "παραβίασε" την ιστοσελίδα της Ρεάλ!

Ενας χάκερ κατάφερε να κάνει άνω-κάτω την Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή. Ο άνθρωπος αυτός "παραβίασε" την ηλεκτρονική σελίδα του συλλόγου και αντικατέστησε τα θέματα με ρατσιστικά σχόλια εναντίον του Ρομπέρτο Κάρλος.

Χάκερ "παραβίασε" την ιστοσελίδα της Ρεάλ!

Ενας χάκερ κατάφερε να κάνει άνω-κάτω την Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή. Ο άνθρωπος αυτός "παραβίασε" την ηλεκτρονική σελίδα του συλλόγου και αντικατέστησε τα θέματα με ρατσιστικά σχόλια εναντίον του Ρομπέρτο Κάρλος!

Σχόλια του τύπου: "Ο Ρομπέρτο Κάρλος πηδάει από δέντρο σε δέντρο και κάνει τον πίθηκο" έγιναν αντιληπτά από αναγνώστες της ιστοσελίδας, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τους υπεύθυνους για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης επανέφερε την σελίδα στην αρχική της μορφή και στη συνέχεια προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων. Η ειδική μονάδα της Αστυνομίας εναντίον του ηλεκτρονικού εγκλήματος συνεχίζει τις έρευνες για να βρει την ταυτότητα του ενόχου, χωρίς μέχρι στιγμής να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Από τη πλευρά του, ο Ρομπέρτο Κάρλος ενημερώθηκε για το περιστατικό, ωστόσο απέφυγε να κάνει κάποια δήλωση, περιμένοντας και αυτός με τη σειρά του τις εξελίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK