Χαλάει ο "γάμος" Στραματσόνι-Ιμπάρμπο

Η βαριά ήττα από την Ίντερ επανέφερε τα σενάρια περί συμφωνίας Στραματσόνι με Κάλιαρι, όμως οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους Σαρδηνούς να στηρίζουν τον νυν προπονητή τους.

Χαλάει ο "γάμος" Στραματσόνι-Ιμπάρμπο

Από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι είδε το όνομά του να παίζει ως υποψήφιο για αρκετούς πάγκους ομάδων της Serie A, με Φιορεντίνα και Κιέβο Βερόνα να ακούγονται ως πιθανοί προορισμοί του αλλά τον Ιταλό να παραμένει στο ταμείο ανεργίας.

Η κατάσταση μάλιστα αυτή δύσκολα θα αλλάξει άμεσα για τον "Στράμα". Και αυτό γιατί ναι μεν κυκλοφόρησαν σενάρια που τον ήθελαν να διαδέχεται τον Μάσιμο Ραστέλι στον πάγκο της Κάλιαρι μετά τη εντός έδρας συντριβή με 5-1 από την Ίντερ αλλά το βράδυ της Δευτέρας οι άνθρωποι των "ροσομπλού" προχώρησαν σε διάψευση.

Σύμφωνα με πηγές της ιταλικής ιστοσελίδας "Sportmediaset" ο Μάσιμο Ρατσέλι παραμένει στη θέση του και δεν κινδυνεύει, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν θα ξανασμίξει με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο που τον είχε τον πρώτο εξάμηνο της σεζόν στον Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK