Χάλαντ: Έχει βάλει απίστευτο όρο στο συμβόλαιο του που αφορά τις ρήτρες, ποιος ο ρόλος του Πεπ

Μόνο απλό δεν είναι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Έρλινγκ Χάλαντ με την Μάντσεστερ Σίτι. Αυτές είναι οι ρήτρες. Τι άλλαξε η ανανέωση Γκουαρντιόλα.

Χάλαντ: Έχει βάλει απίστευτο όρο στο συμβόλαιο του που αφορά τις ρήτρες, ποιος ο ρόλος του Πεπ
ο Έρλινγκ Χάλαντ AP

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι με πιο πρόσφατο αυτό των πέντε τερμάτων που σημείωσε στην αναμέτρηση με την Λειψία για τη φάση των 16 του Champions League ενώ εντυπωσιάζει και εκτός αγωνιστικού χώρου με το "τρελό" πρόγραμμά του.

Ο Νορβηγός έγινε κάτοικος Μάντσεστερ το περασμένο καλοκαίρι, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να βγάζει από τα ταμεία της το πόσο των 60.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έμειναν έκπληκτοι από το γεγονός πως η Ντόρτμουντ πούλησε τον Νορβηγό αντί μόλις 60.000.000 ευρώ την ώρα που πολλές ομάδες σκοπέυαν να βγάλουν από τα ταμεία τους ποσό της τάξεως των 100.000.000 για να τον κάνουν δικό τους.

Αυτό συνέβη εξαιτίας ειδικής ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιο του Χάλαντ. Κάτι το οποίο ισχύει και στο συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός σταρ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους "Πολίτες" μέχρι το καλοκαίρι του 2027 ζητώντας να υπάρχει διαφορετική ρητρά αποχώρησης μετά από το τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η MARCA σε δημοσίευμά της, τονίζοντας πως υπάρχει ρήτρα ύψους 200.000.000 ευρώ για να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2024 και 175.000.000 ευρώ για να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2025.

Πάντως, οι ρήτρες αυτές, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα δεν ισχύουν πλέον καθώς υπάρχει άλλος όρος στο συμβόλαιο του που αναφέρει πως σε περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του Πεπ Γκουαρντιόλα όποια ομάδα θέλει τον Χάλαντ θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την Σίτι.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Έκανε κίνηση - ματ για την μεταγραφή των 140 εκατ.

Ατλέτικο: Τα δεδομένα άλλαξαν, αυτές είναι οι απαιτήσεις της για Φέλιξ

Εμπαπέ: Έχει έναν μεγάλο στόχο για το 2024 και μετά θα αποχωρήσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK