Χάλαντ out: Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα το θωρηκτό της Νορβηγίας

Ο Έρλινγκ Χάλαντ θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση την τελική φάση του Euro 2024 καθώς η Νορβηγία αποκλείστηκε.

Manchester City's Erling Haaland gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brentford, at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov.12, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν σταματάει να σκοράρει AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Έρλινγκ Χάλαντ παρακολούθησε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 από τον καναπέ του σπιτιού του κι έτσι θα συμβεί στο Euro 2024. Η Νορβηγία αποκλείστηκε.

Η εθνική ομάδα του κορυφαίου επιθετικού της Ευρώπης δεν τα κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του καλοκαιριού καθώς η ιστορία τελείωσε μαθηματικά, ενώ δεν υπάρχουν στον ορίζοντα για τους βορειοευρωπαίους ούτε η ευκαιρία των Playoff.

Βέβαια, δεν είναι μόνο ο Χάλαντ που έχασε την ευκαιρία να παίξει σε μεγάλη διοργάνωση με το εθνόσημο. Μην ξεχνάμε πως αρχηγός της Νορβηγίας είναι ο 24χρονος "εγκέφαλος" και κάπτεν της Άρσεναλ, Μάρτιν Όντεγκαρντ.

Θυμίζουμε πως ο Έρλινγκ Χάλαντ το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι της Σίτι με την Λίβερπουλ την ερχόμενη εβδομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK