Χάλασε τη γιορτή του Ηρακλή ο Απόλλων, αγγλικό σκορ στο Βόλο

Ο Απόλλων έφυγε νικητής από την έδρα του Ηρακλή (0-1) "χαλώντας" τη γιορτή ανόδου που είχαν ετοιμάσει οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας και "κλείδωσε" την τρίτη θέση των πλέι οφ. Γκολ και θέαμα στο ματς του Ολυμπιακού Βόλου με την Παναχαϊκή, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με το... αγγλικό 4-3.

Χάλασε τη γιορτή του Ηρακλή ο Απόλλων, αγγλικό σκορ στο Βόλο

Ηρακλής - Απόλλων Σμύρνης 0-1

Εντυπωσιακή ήταν η ατμόσφαιρα στο " Καυτανζόγλειο", όπου χιλιάδες φίλοι του Ηρακλή βρέθηκαν στις εξέδρες για να γιορτάσουν και την άνοδο της ομάδας του στη Super League. Πριν την έναρξη του αγώνα μάλιστα οι παίκτες του Απόλλωνα έκαναν και το γνωστό... pasillo στους παίκτες του Γηραιού, χειροκροτώντας τους για την επιτυχία τους.

Χάλασε τη γιορτή του Ηρακλή ο Απόλλων, αγγλικό σκορ στο Βόλο
INTIME SPORTS

Με πολλές αλλαγές αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες, με τον αγώνα να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 31ο λεπτό, όταν ο Τσιλιανίδης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά έπειτα από σέντρα του Μπουκουβάλα αλλά ο Ταΐρης τον σταμάτησε. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Τσιλιγκίρης έπιασε ένα καλό σουτ από το σημείο του πέναλτι, αλλά και πάλι ο κίπερ του Απόλλωνα είπε "όχι".

Στο 55ο λεπτό ο Απόλλων "πάγωσε" το "Καυτανζόγλειο". Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως ο Ανγκούλο που ακολούθησε τη φάση άνοιξε το σκορ. Στο 63' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και αποβολή του Γεωργίου, όμως ο Ταΐρης απέκρουσε την εκτέλεση του Τσιλιανίδη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έριξε στο παιχνίδι τα "βαριά" χαρτιά του όμως ο Ηρακλής δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά γνωρίζοντας μιας... γλυκιά ήττα από τον Απόλλωνα, η οποία φυσικά δεν του στοιχίζει σε κάτι, με την ομάδα να έχει "κλειδώσει" ήδη την άνοδο στη Super League. Και μαθηματικά την τρίτη θέση "κλείδωσε" ο Απόλλων.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος):Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Καρασαλίδης, Κάσσος (75' Πασάς), Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης, (50' Ρομάνο) Αγγελούδης (67' Λουκίνας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βοσνιάδης):Ταΐρης, Γκόλιας, Βασιλαντωνόπουλος, Γεωργίου, Κοτσώνης, Λαγός, Ψιάνος, Σουάνης, Τζιώρας, Ανγκούλο (67' Πινιέιρο), Βάντερσον (85' Καραδέμητρος)

Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή 4-3

Αγγλικό σκορ είχαμε στο ΕΑΚ του Βόλου όπου ο τοπικός Ολυμπιακός επικράτησε της Παναχαϊκής με 4-3. Μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα, ο Στεργίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την Παναχαϊκή. Ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε 12 λεπτά αργότερα με ωραίο σουτ του Διαμαντόπουλου. Στο 24' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Διαμαντόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση έγραψε το 2-1.

Ωστόσο η παθιασμένη Παναχαϊκή βρήκε τρόπο να φέρει το ματς στα ίσια τρία λεπτά αργότερα με τον Γκαντιάγκα. Το θέαμα δεν σταμάτησε εκεί για το πρώτο μέρος, μιας και ο Διαμαντόπουλος στο 30' σημείωσε χατ-τρικ, ενώ πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Μιντάγκ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ με κεφαλιά του Καρβουνιάρη.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Τα λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό Βόλου με 4-3, σε ένα ματς που έκλεψε τις εντυπώσεις για την έκταση του σκορ του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Καρράς (86' Κεσίδης), Μπουτίζκος, Μπάρμπας (46' Ρόκας), Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Σκοπελίτης (64' Ζέρης), Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπανός): Παπαδόπουλος, Μπουντόπουλος (46' Κορέτα - 82' Μαζιώτης), Στεργίδης, Άλμπι (46' Καρβουνιάρης), Κάργας, Χούσα, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Γκαντιάγκα, Μαρουκάκης, Μασούρας.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ - ΑΕΛ 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK