Χαλκηδόνα: Καμία πίεση

Χαλκηδόνα: Καμία πίεση
Χωρίς άγχος αλλά σίγουρα με την ψυχολογία στα ύψη θα πάει η Χαλκηδόνα την Κυριακή στην Καλλιθέα για τον αγώνα με την τοπική ομάδα. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη επί του ΟΦΗ την προηγούμενη Κυριακή όπλισε με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι ευελπιστούν να πάρουν άλλη μία νίκη, αυτήν την φορά στο Ελ Πάσο .

Στο ματς κόντρα στην Καλλιθέα που "καίγεται" για βαθμούς η Χαλκηδόνα θα έχει τρεις σημαντικές απώλειες. Συγκεκριμένα δεν θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Γελαδάρης, Κοζανίδης και Ντάγκας. Ο πρώτος υπέστη θλάση στον αγώνα με τον ΟΦΗ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις περίπου εβδομάδες. Ο Κοζανίδης μπορεί να έχει αρχίσει προπονήσεις, ωστόσο δεν θα είναι έτοιμος μέχρι την προσεχή Κυριακή. Τέλος ο Ντάγκας (τραυματίστηκε στο ματς με την Ξάνθη) θα επανέλθει στις προπονήσεις σε τρεις εβδομάδες.

Παρά τις απουσίες, στην Χαλκηδόνα πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν την νίκη στο Ελ Πάσο. Το ρόστερ της ομάδας είναι γεμάτο και παρέχει στον Γιώργο Παράσχο την πολυτέλεια των πολλών επιλογών. Επιπρόσθετα το άγχος που θα έχει ο αντίπαλος για το αποτέλεσμα είναι πιθανό να γυρίσει μπούμεραγκ στους γηπεδούχους και να ευνοήσει τους φιλοξενούμενους.

Στο παιχνίδι με την Καλλιθέα την θέση του Γελαδάρη θα πάρει ο Κόγιογλου ενώ αναμένεται να γίνει άλλη μία αλλαγή στο χωρό του κέντρου. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Νίκος Νιόπλιας του οποίου η απόδοση κόντρα στον ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα καλή.

H προετοιμασία της Χαλκηδόνας συνεχίστηκε την Τρίτη με διπλή προπόνηση. Την Τετάρτη θα προπονηθούν μόνο το πρωϊ. Από τις προπονήσεις της Τρίτης έλειψε ο Ανδριόλας που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK