Χαμόγελα για Αγρίτη

Μια ιδιαιτέρως ευχάριστη είδηση από το ιατρικό επιτελείο του Αιγάλεω «ανάγκασε» τον τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Βαζάκα, να χαμογελάσει από ικανοποίηση.

Χαμόγελα για Αγρίτη
Μια ιδιαιτέρως ευχάριστη είδηση από το ιατρικό επιτελείο του Αιγάλεω «ανάγκασε» τον τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Βαζάκα, να χαμογελάσει από ικανοποίηση. Πιο συγκεκριμένα, ο Ανέστης Αγρίτης έβγαλε από το πόδι του τον ειδικό νάρθηκα που του είχε τοποθετηθεί μετά τον τραυματισμό του και από την Δευτέρα κιόλας θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης προκειμένου να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Η επιστροφή του στις υποχρεώσεις της ομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε 20 με 25 μέρες.

Στις προπονήσεις του Αιγάλεω επανήλθαν μετά από απουσία λίγων ημερών λόγω μικροτραυματισμών και οι Μανουσάκης, Ζαπρόπουλος και Λιαπάκης ενώ μέχρι την Τρίτη αναμένονται στην Αθήνα οι Εντουσέι και Ποπόφ που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Μετά την προπόνηση της Δευτέρας ο Γιώργος Βαζάκας θα αναλύσει τον ερχόμενο αντίπαλο του «σίτι», Λεβαδειακό, έχοντας και τη βοήθεια του…βίντεο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK