Χαμός στην μπουτίκ

Το αδιαχώρητο έγινε το Σάββατο το πρωί στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Πάνω από 1000 φίλοι του Δικεφάλου (στην πλειοψηφία τους μικρά παιδιά) κατέκλυσαν το κατάστημα για να αποσπάσουν αυτόγραφα από τα ινδάλματά τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Χαμός στην μπουτίκ
Το αδιαχώρητο έγινε το Σάββατο το πρωί στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Πάνω από 1000 φίλοι του Δικεφάλου (στην πλειοψηφία τους μικρά παιδιά) κατέκλυσαν το κατάστημα για να αποσπάσουν αυτόγραφα από τα ινδάλματά τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Εκεί έδωσαν το παρόν οι Χριστουδουλόπουλος, Ηλιάδης, Φερνάντεζ, Κοντέων, Μαλεζάς, Μέγκαχεντ και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κωστίκος.

Bεβαίως, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η μπουτίκ έκανε χρυσές δουλειές. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ προμηθεύτηκαν είδη της ομάδας και έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στο συλλεκτικό κασκόλ στο οποίο υπάρχουν τα λογότυπα του Δικεφάλου και της Στουτγκάρδης. Ο γενικός Διευθυντής της Δικέφαλος ΑΕ Γιάννης Παπαιωάννου δήλωσε: «Για άλλη μία φορά ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε πόσο αγαπάει τους ποδοσφαιριστές. Φέραμε κοντά τους παίκτες στα μικρά παιδιά και στο μέλλον θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις». Ο Φερνάντεζ από την πλευρά του τόνισε ότι για αυτόν τον κόσμο αξίζει κανείς να κάνει τα πάντα. Στην μπουτίκ παρευρέθηκαν και παλιοί παίκτες του ΠΑΟΚ όπως οι Μίτογλου και Λαγωνίδης.

Στην Τούμπα, εν τω μεταξύ, έγινε η φωτογράφηση των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ υπό τον Σταύρο Σαράφη. Ο Γιώργος Κωστίκος, που έδωσε το παρόν είπε: "Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας μας. Σε λίγα χρόνια από εκεί θα ξεπεταχτούν οι μεγάλοι άσσοι του μέλλοντος."

Τραυματίστηκε ο Μαλαδένης

Νωρίτερα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Στο οικογενειακό διπλό που έγινε ο Μαλαδένης τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για διάστρεμμα. Οι «μαύροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τους «λευκούς» (σκόρερ ο Γιασεμάκης για τους «μαύρους» και ο Κοντέων για τους «λευκούς» και έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί οι «άσπροι» επικράτησαν 9-8. Την Κυριακή οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό.

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε το Σάββατο ο γενικός γραμματέας της Στουτγκάρδης Τόμας Βανκ για να πάρει μία γεύση από τον αγωνιστικό χώρο. Η γερμανική ομάδα θα παραλάβει 300 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών αλλά και τον χορηγών της. Η αποστολή των Γερμανών θα διαμείνει στο ξενοδοχείο «Κεμπίνσκι», εκ των χορηγών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, οι οπαδοί του Δικεφάλου ετοιμάζονται για εκστρατεία στο Βουκουρέστι. Τα 1600 εισιτήρια που θα παραλάβει ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Ραπίντ αποδεικνύονται λίγα καθώς έχουν ήδη ναυλωθεί τέσσερα τσάρτερ για την πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK