"Χαμός" στο πέναλτι, ο Τζούρτζεβιτς αγνόησε τον Ανσαριφάρντ!

Ολα (στραβά) τα είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο, ο καυγάς των δύο σέντερ φορ του για το ποιος θα εκτελέσει πέναλτι στο 89' του έλειπε! Διαβάστε λεπτομέρειες...

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Oλυμπιακός πήγε στο Περιστέρι με στόχο τη νίκη που θα τον κρατούσε ζωντανό στη μάχη του τίτλου και θα του επέτρεπε να κλειδώσει στο συρτάρι τις δύο πολύ "κακές" απανωτές ήττες από την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όμως το φινάλε του αγώνα τον βρήκε να μετράει νέες πληγές.

Αφενός γιατί απέτυχε να πάρει τη νίκη και με το 2-2 απέναντι στον Ατρόμητο έχασε και άλλο έδαφος στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του (είναι ήδη στο -4 από την ΑΕΚ και αν νικήσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ τη Δευτέρα θα είναι και στο -6 από τους Θεσσαλονικείς) και αφετέρου επειδή το φινάλε βρήκε τους Πειραιώτες να "τρώγονται" μεταξύ τους...

Η επίμαχη φάση που... άναψε τα αίματα έλαβε χώρα στο 89ο λεπτό, με τον Ζιλέ να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμά του στην αντίπαλη περιοχή από τον Χατζηϊσαΐα για να ακολουθήσει "πανικός" ολίγων δευτερολέπτων!

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και της φετινής Super League Σουρωτή, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ήθελε να το εκτελέσει (άλλωστε είναι και ο πρώτος εκτελεστής των "ερυθρόλευκων") αλλά ο Ούρος Τζούρτζεβιτς επέμεινε να αναλάβει εκείνος την ευθύνη και ουσιαστικά αγνόησε τις εντολές από τον πάγκο!

Ο Ιρανός επιθετικός έκανε νοήματα στον Χρήστο Κόντη αλλά δεν εισακούστηκε το αίτημα του, με τον Σέρβο να νικιέται μάλιστα από τον Ανδρέα Γιαννιώτη από τα 11 βήματα και να χρειάζεται το πλασέ του συμπατριώτη του Ανσαριφάρντ, Χατζησαφί, στην εξέλιξη της φάσης, για να γραφτεί το τελικό 2-2.

Για την... ιστορία, αυτό ήταν το δεύτερο πέναλτι που χτύπησε ο Τζούρτζεβιτς στο φετινό πρωτάθλημα μετά την εύστοχη εκτέλεσή του στο 94' του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην 4η αγωνιστική (ισοφάρισε σε 1-1) ενώ ο Ανσαριφάρντ έχει ως τώρα "3 στα 3" από την άσπρη βούλα, στα παιχνίδια με Πλατανιά (10η αγωνιστική, εντός έδρας), Ξάνθη (18η, εντός έδρας) και Αστέρα (19η, εκτός έδρας).

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK