Χάνει Ολυμπιακό ο Ζιρού

Ο επιθετικός της Άρσεναλ, Ολιβιέ Ζιρού, δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο ματς κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League ενάντια στον Ολυμπιακό στο Λονδίνο.

Χάνει Ολυμπιακό ο Ζιρού

H Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-1 στο Ζάγκρεμπ από τη Ντιναμό στην πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League. Ωστόσο εκτός από το κακό αποτέλεσμα, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, έχασε και τον Ολιβιέ Ζιρού ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 40ο λεπτό.

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως ο Γάλλος επιθετικός θα απουσιάσει από το επόμενο ματς των "κανονιέρηδων" στη διοργάνωση που είναι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Λονδίνο. Μεγάλα προβλήματα στην επίθεση αντιμετωπίζει ο Βενγκέρ ο οποίος χάνει το μοναδικό του στην ουσία επιθετικό όπλο. Θυμίζουμε πως ο Ντάνι Γουέλμπεκ είναι κι αυτός τραυματίας και θα απουσιάσει τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα.

Οπότε πλέον οι υποψήφιοι αντικαταστάτες για την κορυφή είναι οι Αλέξις Σάντσες και Τζόελ Κάμπελ. Επίσης εκτός παραμένει για τρεις ακόμη μήνες ο μέσος Τζακ Γουίλσιρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK