Χάνει το Μουντιάλ ο Βαλέντσια

Ο μέσος της εθνικής Κολομβίας, Έντβιν Βαλέντσια, "κόπηκε" από την προεπιλογή της χώρας του και δεν θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδος στη Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Χάνει το Μουντιάλ ο Βαλέντσια

Ο μέσος της εθνικής Κολομβίας, Έντβιν Βαλέντσια, "κόπηκε" από την προεπιλογή της χώρας του για το Μουντιάλ, μιας και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας που θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδος στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Χοσέ Πέκερμαν, επιβεβαίωση τον αποκλεισμό του παίκτη:

"O Βαλέντσια δεν θα είναι στο Μουντιάλ. Το πρόβλημα τραυματισμού του δυστυχώς δεν μας επιτρέπει να τον έχουμε μαζί μας. Αναγκαζόμαστε να τον αφήσουμε εκτός, γιατί ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να επανέλθει πλήρως πριν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Έτσι, ο Βαλέντσια γίνεται ο τέταρτος Κολομβιανός που "κόβεται" από την προεπιλογή, μετά τους Μοσκέρα, Σοτό, Σαμπάμπ και Μακνέλι Τόρες.

Από την άλλη, το μεγάλο στοίχημα της αντιπάλου της Εθνικής μας στο Μουντιάλ είναι η ετοιμότητα του Ρανταμέλ Φαλκάο. Όπως δήλωσε ο Πέκερμαν: "Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία μέρα, το τελευταίο λεπτό τον Φαλκάο".

Διαβάστε ακόμη:

"Κόπηκαν" τρεις στην Κολομβία

Με Βαλντεράμα, Χιγκίτα το τραγούδι της Κολομβίας για το Μουντιάλ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK