Χάνει το ντέρμπι με Ατλέτικο ο Ρονάλντο (VIDEOS)

Σοβαρή είναι η πιθανότητα ο Κριστιάνο Ρονάλντο να απουσιάσει από το derbi madrileño με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν", εξαιτίας της τιμωρίας του για την αποβολή στο παιχνίδι με την Κόρδοβα.

Χάνει το ντέρμπι με Ατλέτικο ο Ρονάλντο (VIDEOS)

Ο Πορτογάλος επιθετικός γρονθοκόπησε δύο αντιπάλους στα τελευταία λεπτά της συνάντησης στην Ανδαλουσία και αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αρχικά επιτέθηκε στον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και στη συνέχεια στον Εντιμάρ, ενώ αποχωρώντας σκούπισε επιδεικτικά το σήμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων από τη φανέλα του.

Ο αρχισκόρερ της κατηγορίας με 28 γκολ θα απουσιάσει σίγουρα από το επόμενο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Από εκεί και πέρα, τα πάντα θα κριθούν από την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής και το πώς θα αξιολογήσουν την κρίση του διαιτητή, ο οποίος έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Ρονάλντο "έδωσε ένα χτύπημα σε αντίπαλο χωρίς να έχει την μπάλα και σε απόσταση από την αγωνιστική δράση".

Το πιο πιθανό είναι να τιμωρηθεί με τουλάχιστον 3 αγωνιστικές ακόμα, όλες για το πρωτάθλημα μετά από τον αποκλεισμό της Ρεάλ στο Copa del Rey από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα τρία προσεχή παιχνίδια των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου είναι με αντίπαλο τη Σεβίλλη (εντός, 4 Φεβρουαρίου), την Ατλέτικο (εκτός, 7 Φεβρουαρίου) και την Λα Κορούνια (εντός, 14 Φεβρουαρίου).

Το... σόου του Ρονάλντο

Διαβάστε ακόμη

20ή αγ.: Σώθηκε στο 88' η Ρεάλ, έχασε τον Ρονάλντο (VIDEO)

Κλωτσιά του Kριστιάνο Ρονάλντο και αποβολή (VIDEO)

Ρονάλντο: "Συγγνώμη για την ενέργειά μου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK