Χάνει το ντέρμπι με την Άρσεναλ ο Μπλιντ (VIDEO)

Στη μακρά λίστα των τραυματιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προστέθηκε το όνομα του Ντάλεϊ Μπλιντ, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ολλανδίας με την Λετονία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα χάσει το ντέρμπι με την Άρσεναλ.

2014-11-16 18:17:50 AMSTERDAM - 16-11-2014, interland, Nederland - Letland,  Amsterdam Arena, Nederlands elftal speler Daley Blind valt geblesseerd uit.
2014-11-16 18:17:50 AMSTERDAM - 16-11-2014, interland, Nederland - Letland, Amsterdam Arena, Nederlands elftal speler Daley Blind valt geblesseerd uit. ANP PRO SHOTS

Ο μέσος των "κόκκινων διαβόλων" τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με τον Έντουαρντς Βισνάκοβς στο 19' και τρία λεπτά αργότερα αποχώρησε για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη μέσου συνδέσμου, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τη δράση για τέσσερις με έξι εβδομάδες και κατ' επέκταση θα χάσει το ντέρμπι της 22ας Νοεμβρίου με την Άρσεναλ στο "Έμιρεϊτς".

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τον Ντάλεϊ Μπλιντ είχαν τραυματιστεί οι Νταβίντ ντε Χέα, Ράφαελ, Τζόνι Έβανς, Φιλ Τζόουνς, Άσλεϊ Γιανγκ, Μάικλ Κάρικ, Μάρκος Ρόχο, Τζέσε Λίνγκαρντ και Ρανταμέλ Φαλκάο.

Διαβάστε ακόμη:

Ασίστ του Αφελάι (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK