Χάνει το "σπριντ" για Λούκας η Λα Κορούνια

Η "νέα" ρήτρα του Ισπανού ποδοσφαιριστή και τα "μηνύματα" από ισπανικές ομάδες που έχουν φτάσει στα γραφεία της Τούμπας

Χάνει το "σπριντ" για Λούκας η Λα Κορούνια

Ο Λούκας μπορεί να θέλει να παίξει στην Λα Κορούνια και την επόμενη περίοδο, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Η ομάδα της Γαλικίας ακόμη δεν έχει κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ για να τεθεί ουσιαστικά επί τάπητος το ζήτημα και να αναλυθούν τα δεδομένα, ενώ την ίδια ώρα στα γραφεία της Τούμπας έχουν φτάσει "μηνύματα" από άλλους ισπανικούς συλλόγους.

Μέχρι τώρα ίσχυε ρήτρα αγοράς από την Λα Κορούνια ύψους 3,5 εκ. ευρώ, η οποία, όμως, πλέον δεν υφίσταται και από εδώ και στο εξής υπάρχει για όλους ρήτρα 5 εκ. ευρώ, που από τον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν. Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ο Ισπανός ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αφού τον πρώτο και τελευταίο λόγο και στην περίπτωσή του θα έχει ο Φρανκ Αρνεσεν.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής, άλλωστε, αυτή την περίοδο "ξεσκονίζει" το ρόστερ και δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανό να πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος θεωρούνταν τελειωμένοι.

* Ένα από τα θέματα, εξάλλου, που θα τρέξει άμεσα ο Αρνεσεν είναι η στελέχωση του τμήματος σκάουτινγκ, όπως του έχει ζητηθεί από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, μάλιστα, του έχει δώσει και μπάτζετ 300.000 ευρώ να διαχειριστεί γι' αυτό τον σκοπό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK