Χάνει τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο ο Μπέιλ

Εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Γκάρεθ Μπέιλ μετά τον μυϊκό τραυματισμό στην γάμπα που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Μάλαγα (18/4). Χάνει τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο για το Champions League.

Χάνει τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο ο Μπέιλ
PHOTOGRAPH: ADAM DAVY/PA

Σοβαρότερος απ' ότι αρχικά περίμεναν οι άνθρωποι της Ρεάλ ήταν ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Γκάρεθ Μπέιλ στο παιχνίδι με την Μάλαγα (18/4). Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/4) το ιατρικό επιτελείο των "μερένγκες", ο Ουαλός ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στην αριστερή γάμπα και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες.

Ως εκ τούτου, ο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπέιλ για το κρίσιμο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για τα προημιτελικά του Champions League (22/4). Παράλληλα, ο Ουαλός θα λείψει από τα παιχνίδια της Ρεάλ κόντρα σε Θέλτα (26/4), Αλμερία (29/4) και κατά πάσα πιθανότητα κι από αυτό με την Σεβίλλη στις 2 Μαΐου.

Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση που η Ρεάλ προκριθεί εις βάρος της Ατλέτικο, τότε ο Μπέιλ έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί στους αγώνες των ημιτελικών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK