Χάρα, ο εκλεκτός του Περέιρα για την επίθεση του Ολυμπιακού

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού έρχεται από την αγορά που γνωρίζει καλύτερα, ο Βίτορ Περέιρα, την πορτογαλική.

Χάρα, ο εκλεκτός του Περέιρα για την επίθεση του Ολυμπιακού

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές θα αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Φράνκο Ντανιέλ Χάρα, επιθετικό που ανήκει στην Μπενφίκα.

Ο 26χρονος επιθετικός άρχισε την καριέρα του στην Αρσεναλ Σαραντί από όπου τον απέκτησε η Μπενφίκα το 2010. Με τους Λουζιτανούς έπαιξε 43 φορές, τις περισσότερες στην πρώτη του χρονιά. Τότε είχε γεμάτη σεζόν στο πρωτάθλημα, στο Champions League και το Europa League, με 34 ματς και 8 γκολ. Τις επόμενες χρονιές τις πέρασε ως δανεικός στις Γρανάδα (35 ματς - 3 γκολ, 7 ασίστ), Σαν Λορέντσο (26 παιχνίδια - 2 γκολ) και Εστουδιάντες (23 συμμετοχές - 4 γκολ, 2 ασίστ).

Ο εκλεκτός του Περέιρα έχει παίξει επίσης 4 φορές στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής και έχει σκοράρει 1 φορά. Η τελευταία του συμμετοχή όμως χάνεται στο μακρινό 2011.

Η μεταγραφή του στην Μπενφίκα το 2010 στοίχισε στην ομάδα της Λισσαβόνας 5,5 εκ ευρώ, ποσό αν μην τι άλλο σημαντικό.

Καλύπτει όλους τους χώρους της επίθεσης, αλλά κυρίως παίζει ως φουνταριστός ή στο δεξί άκρο. Το καλό του πόδι είναι το δεξί και η τωρινή του αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο φτάνει, σύμφωνα με το transfermarkt, τα 1,2 εκ ευρώ. Δεν σκοράρει πολύ, αλλά θεωρείται επιθετικός που βρίσκεται μέσα στις φάσεις είτε στη δημιουργία είτε στο τελείωμα.

Δείτε τον εν δράσει:

Διαβάστε ακόμα

Θέμα ωρών η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK