"Χάρισε" 100.000.000 ευρώ ο Ζλάταν!

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε πως ο Ιμπραχίμοβιτς γύρισε στην πλάτη σε πρόταση 100.000.000 ευρώ μόνο και μόνο για να παίξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε το story.

"Χάρισε" 100.000.000 ευρώ ο Ζλάταν!

Οι Κινέζοι κατάφεραν να "πείσουν" αρκετά μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να αφήσουν την Ευρώπη και να αγωνιστούν στο πρωτάθλημά τους, προσφέροντάς τους μυθικά συμβόλαια, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο και με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Τουλάχιστον σύμφωνα με τον Μίνο Ραϊόλα, με τον Ιταλό μάνατζερ να επιβεβαιώνει ουσιαστικά τις φήμες που ήθελαν κινεζική ομάδα να "αδειάζει τα ταμεία της" το περασμένο καλοκαίρι για τον Ιμπραχίμοβιτς, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή του πως ο 34χρονος Σουηδός σούπερ πέταξε ουσιαστικά στα σκουπίδια αστρονομική πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ!

"Χάρισε" 100.000.000 ευρώ ο Ζλάταν!

"Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι ο καλύτερος. Απέρριψε 100.000.000 ευρώ καθαρά από τους Κινέζους. Αρνήθηκε επειδή δεν θέλει περισσότερα χρήματα. Θέλει να νικάει", δήλωσε στην εφημερίδα "Giornale" ο μάνατζερ του "Ίμπρα, ο οποίος μίλησε επίσης και για άλλους δύο παίκτες που εκπροσωπεί: τους Τζανλουίτζι Ντοναρούμα και Μάριο Μπαλοτέλι.

"Ο Ντοναρούμα θα γίνει ακόμα καλύτερος από τον Μπουφόν επειδή όποιος έρχεται στο μέλλον είναι πάντα καλύτερος σε σύγκριση με το παρελθόν. Ο Μάριο είναι φαινόμενο, είναι όμως ο... Μπαλοτέλι.

"Χάρισε" 100.000.000 ευρώ ο Ζλάταν!

Η τύχη του ήταν πως υιοθετήθηκε από δύο φανταστικούς ανθρώπους αλλά σε μία δύσκολη πόλη (Μπανιόλο Μέλα, Μπρέσια) που έχει ρατσιστική νοοτροπία. Υπέφερε πολύ ως παιδί αλλά αν είχε το μυαλό του Ιμπραχίμοβιτς θα είχε ήδη κατακτήσει 5 Χρυσές Μπάλες.

Μπορεί ακόμα να γίνει πρωταθλητής, εδώ και 1,5 χρόνο έχει βάλει το ποδόσφαιρο πάνω απ'όλα. Η γέννηση της κόρης του, Πία, τον άλλαξε. Όμως με εκείνον μπορεί να κάνεις προγραμματισμό μόνο για μία ημέρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK