Χάρισε ζωή σε 17χρονο ο Φαλκάο

Ελπίδα σε έναν 17χρονο από την Κολομβία έδωσε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος βοήθησε τον νεαρό να βρει μόσχευμα καρδιάς μετά από αναμονή δύο χρόνων.

Χάρισε ζωή σε 17χρονο ο Φαλκάο

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο λατρεύεται σαν ήρωας στην χώρα του και η τελευταία του ενέργεια αποτελεί έναν λόγο παραπάνω για να απολαμβάνει την απόλυτη αποδοχή στην Κολομβία.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βοήθησε έναν 17χρονο να βρει μόσχευμα καρδιάς, όπως αποκάλυψε η μητέρα του νεαρού σε τοπικό Μέσο της Μπογκοντά. Ο Τζον Αντρές Ουγιάμπαν, όπως είναι το όνομά του, περίμενε στη λίστα για περίπου δύο χρόνια, όταν η περίπτωσή του είδε το φως της δημοσιότητας μετά από ένα σχετικό post του Φαλκάο στη σελίδα του στο facebook.

Η μητέρα του Ουγιάμπαν, Σάρα Φερνάντες, δήλωσε για το γεγονός: "Ευχαριστώ τον Θεό και τον Φαλκάο - συγγενεύει με κάποια ξαδέρφια μου που μίλησαν αρχικά στον πατέρα του. Ο γιος μου θα υποβληθεί σε νέα μικρή επέμβαση και ελπίζουμε να μην είναι περίπλοκη. Πάντα είχα την ελπίδα ότι ο Φαλκάο θα μας βοηθούσε γιατί είναι δημόσιο πρόσωπο. Όλοι τον ακούνε και επίσης είναι πολύ ταπεινός και πιστεύει στον Θεό".

Μάλιστα, ο 28χρονος έσπευσε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του στο facebook για τη βοήθειά τους: "Σας ευχαριστώ όλους που βοηθήσατε ο Τζον Αντρές να αποκτήσει μια νέα καρδιά! Το αγόρι υποβλήθηκε ήδη σε χειρουργική επέμβαση και η νέα καρδιά θα του χαρίσει και μια νέα ζωή. Πολλά ευχαριστώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK