Χαρμολύπη η ισοπαλία για τον Ατρόμητο στη Λαμία...

Ο Ατρόμητος απέσπασε 2-2 στη Λαμία από την τοπική ομάδα για τους "16" του Κυπέλλου αλλά μάλλον προβληματισμένος φεύγει από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας αφού ισοφαρίστηκε δύο φορές δύο λεπτά αφότου σκόρερ. Δύο γκολ ο Ντάουντα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα ευχάριστα νέα για τον Ατρόμητο στο παιχνίδι του με την εξαιρετική Λαμία (από τις καλύτερες ομάδες της Football league) περιορίζονται στα δύο εκτός έδρας γκολ (σ' ένα γήπεδο βούρκο) αλλά και στα δύο πρωτά γκολ του Ντάουντα με το αστέρι στη φανέλα.

Ο Αφρικανός μάλιστα έδειξε αξιοζήλευτη ποιότητα στην εκτέλεση, ιδιαίτερα στο δεύτερο γκολ το οποίο επιτεύχθηκε από δύσκολη γωνία και με την μπάλα να έρχεται από ψηλά. Οπως και να έχει πάντως, ο Νιγηριανός θα έχει να λέει ότι στο παιχνίδι που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του με τη νέα ομάδα του, η ομάδα του ισοφαρίστηκε με...απίθανους τρόπους.

Μετά το 0-1 που ήρθε μόλις στο 4', ο Αυγενικού εκμεταλλεύτηκε ένα τεράστιο κενό στην άμυνα του Ατρομήτου και έγραψε το 1-1 (στο 6'). Δύο λεπτά μετά το 1-2, η Λαμία πέτυχε ένα από τα γκολ της χρονιάς όταν ο Σπυρόπουλος νίκησε τον Παπαδόπουλο από τα 40 μέτρα μ'έναν κεραυνό.

Με το 2-2 διαμορφωμένο από το 15' θα περίμενε κανείς και άλλα γκολ, αλλά εκτός από τη διάθεση δεν υπήρχε κάτι άλλο. Αμφότεροι βολεύτηκαν με το "Χ", ειδικά ο Ατρόμητος ο οποίος ξέρει ότι και με 0-0 στο Περιστέρι περνάει. Οι Περιστεριώτες όμως έχουν ξεχάσει να νικούν τον τελευταίο καιρό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λαμία: Πίτκας, Παπαργυρίου, Βαλιός, Κοτσώνης, Σπυρόπουλος (46' Καραγιάννης), Αυγενικού, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης (83' Μανιάς), Τζόκιτς, Τσούκαλος (70' Πατσαρούχας), Φερφελής

Ατρόμητος: Παπαδόπουλος, Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Ουμπίντες, Λημνιός, Τόνσο (61' Κυριακίδης), Μπρίτο (59' Βασιλείου), Ντάουντα (68' Λε Ταλέκ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK