Χαρτοπόλεμος

Η κόντρα μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ λίγες μόνο μέρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Κρήτη, συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς. Οι "ερυθρόλευκοι" την Παρασκευή το πρωί εξέδωσαν νέα ανακοίνωση την οποία κοινοποίησαν στους Κρητικούς και στον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Κωνσταντίνο Παπαλάκη, στην οποία αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν εδώ και 20 χρόνια να ελέγχονται από την ίδια οικογένεια δύο ΠΑΕ."Γίνεται έλέγχος" τόνισε από την πλευρά της η ΕΕΑ.Θετικό παραμένει το κλίμα μεταξύ τωνοπαδώντων δύο ομάδων.Για δύο θέσεις "πονοκεφαλιάζει" ο Προτάσοφ οσον αφορά την ενδεκάδα

Χαρτοπόλεμος
Η κόντρα μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ λίγες μόνο μέρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Κρήτη, συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς.

Οι "ερυθρόλευκοι" την Παρασκευή το πρωί εξέδωσαν νέα ανακοίνωση την οποία κοινοποίησαν στους Κρητικούς και στον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Κωνσταντίνο Παπαλάκη, στην οποία αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν εδώ και 20 χρόνια να ελέγχονται από την ίδια οικογένεια δύο ΠΑΕ και τα θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας να ανέχονται αυτή την κατάσταση

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Είναι απορίας άξιον πως μέχρι σήμερα τα θεσμοθετημένα και συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας, η αθλητική δικαιοσύνη και η διοργανώτρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (ΕΠΑΕ) επιτρέπουν να ελέγχονται, επί 20 χρόνια, από την ίδια οικογένεια, δύο ομάδες"

H αντίδραση του προέδρου της ΕΕΑ, Κώστα Παπαλάκη ήταν άμεση, με τον τελευταίο να κάνει δηλώσεις γύρω από την κίνηση των ερυθρόλευκων. Η ΕΕΑ είχε συνεδρίαση για το θέμα της παραχώρησης των μετοχών του Αρη, αλλά ο κ. Παπαλάκης δεν αρνήθηκε να αναφερθεί και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια. "Εχουμε ήδη ξεκινήσει την έρευνα, με σύσταση μιας επιτροπής για τις σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ,η οποία θα ολοκληρωθεί μετά τις εκλογές.Αφορμή δεν ήταν μόνο η επιστολή του Ολυμπιακού, αλλά και παλαιότερα δημοσιεύματα και μια κασσέττα που μας είχε δωθεί", ήταντα λόγια του Παπαλάκη .


Εν τω μεταξύ χωρίς προβλήματα διεξάγεται η προετοιμασία των πρωταθλητών ενόψει της μάχης της Κρήτης που θα γίνει την Κυριακή.

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου στην προπόνηση της Παρασκευής, ακολούθησε συγκρατημένα, το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ χωρίς ενοχλήσεις, γυμνάστηκε και ο Τάσος Πάντος. Οι Καρεμπέ, Βενετίδης, έκαναν θεραπεία και ατομικό και ο Μπούτσεκ, ειδικό πρόγραμμα.

Οι "ερυθρόλευκοι", θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗστις 13.00 και ακολούθως, το απόγευμα, οι 19 που επέλεξε ο Όλεγκ Προτάσοφ, θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο.

Πρόκειται για τους : Γιάννου, Κατεργιαννάκη, Ανατολάκη, Βάλλα, Γεωργάτο, Πάντο, Μαυρογενίδη, Κωστούλα, Κουλουχέρη, Καστίγιο, Ταραλίδη, Καφέ, Γκώνια, Γεωργιάδη, Νινιάδη, Στολτίδη, Tζόρτζεβιτς, Κούζμπα, Τζιοβάνι.

Οσον αφορά το σχήμα που προτίθεται να κατεβάσει ο Προτάσοφ λίγο πολύ είναι γνωστά. Ο Ουκρανός τεχνικός φαίνεται να πονοκεφαλιάζει για δύο θέσεις. Η μία για παρτενέρ του Κωστούλα και η άλλη για δεξί μπακ. Το προβάδισμα φαίνεται να έχουν καθαρά οι Βάλλας και Πάντος. Επειδή όμως ο ο πρώην παίκτης της Ξάνθης αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού ίσως να μην είναι απολύτως έτοιμος και να επιστρατευθεί ο Γιώργος Ανατολάκης.

Οσον αφορά τη θέση του δεξιού μπακ ...υποψήφιοι είναι ο Πάντος με τον Μαυρογενίδη. Και οι δύο παίκτες είχαν πολύ καλή απόδοση στα τελευταία ματς αλλά τώρα που επέστρεψε ο Τζόρτζεβιτς ο Γεωργάτος θα αγωνιστεί στην άμυνα με αποτέλεσμα ο Πάντος να επιστρέψει στην φυσική του θέση. Το θέμα όμως είναι να δούμε ποιον τελικά θα χρησιμοποιήσει ο Ουκρανός προπονητής. Οπως είπαμε και πριν όμως το προβάδισμα το έχει ο πρώην παίκτης της Προοδευτικής.

Ετσι η σύνθεση της ομάδας για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι η εξής:

Τερματοφύλακας ο Κλέοπας Γιάννου . Στην άμυνα, αριστερά ο Γεωργάτος , δεξιά ο Πάντος και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Βάλλας με τον Κωστούλα. Στο κέντρο, αμυντικά χαφ ο Παντελής Καφές με τον Ιεροκλή Στολτίδη, δεξιά ο Γεωργιάδης , αριστερά ο Τζόρτζεβιτς και στην επίθεση ο Ζιοβάνι με τον Καστίγιο.

Και ο «χορός› των ανακοινώσεων, παραμονές του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακού, καλά κρατεί. Μετά την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Βετεράνων της ομάδας, στην οποία αναφέρει:

« Για μια ακόμη Κυριακή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μια ομάδα, συγκεκριμένα τον ΟΦΗ, η οποία δίνει τον αγώνα της χρονιάς, τον τελικό των τελικών. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από την εποχή των Ανδριανοπουλέων, Βάζου, Μουράτη και των άλλων ηρώων της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού έως και σήμερα δεν καταλαβαίνουν τίποτα από φοβέρες, παλικαρισμούς, πέτρες, ξύλα, κέρματα, καρφιά, σίδερα κλπ., διότι γίνονται από την ώρα που φορούν την χιλιοτιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα μαχητές, πολεμιστές συνηθισμένοι να πολεμούν κάθε Κυριακή σε Τούμπες, Χαριλάου και άλλα γήπεδα και με φτερά στα ποδάρια και καρδιά μέσα στα στήθια γράφουν θριάμβους σαν παραμύθι".

Θυμίζουμε πως οι βετεράνοι του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση και πριν από μια εβδομάδα, μετά τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, με την οποία είχαν επιτεθεί στον γενικό αρχηγό της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Γιώργο Δέδε.

Μια ειδική στιγμή θα περιλαμβάνει η εφετινή ετήσια γιορτή του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου. Η παλιά γενιά των "ερυθρόλευκων" ποδοσφαιριστών θα τιμήσει τη σημερινή γενιά, για το ρεκόρ της κατάκτησης των επτά συνεχόμενων τίτλων ενώ θα τιμήσει και τους ποδοσφαιριστές της σημερινής Εθνικής ομάδας, που κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια.

Ακόμη, θα τιμηθούν: ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης, οι δύο αντιπρόεδροι Γιώργος Λούβαρης, Πέτρος Κόκκαλης, καθώς και ο Δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK