Χάβος: "Hλιθιότητα να δέχεσαι γκολ από κόρνερ"

Την έντονη απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η ομάδα του ηττήθηκε από κόρνερ εξέφρασε ο Μάκης Χάβος, ενώ υποστήριξε ότι "αν ο Παναθηναϊκός βρει χώρους κενούς μπορεί να "σκοτώσει" οποιονδήποτε αντίπαλο".

Χάβος: "Hλιθιότητα να δέχεσαι γκολ από κόρνερ"
INTIME SPORTS

"Ξέραμε εκ των προτέρων ότι είχαμε δύσκολο έργο μπροστά μας, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με τρομερούς αυτοματισμούς. Επίσης ξέραμε ότι αν βρουν χώρους κενούς μπορούν να "σκοτώσουν" οποιονδήποτε αντίπαλο", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

Ερωτηθείς που κρίθηκε το ματς, ο Μάκης Χάβος απάντησε: "Έκαναν ευκαιρίες οι αντίπαλοι αλλά και εμείς είχαμε δύο κλασσικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε πολύ καλός ρυθμός και όποιος έβαζε το γκολ θα νικούσε. Είναι κρίμα και άδικο για την προσπάθεια των παιδιών που δεχτήκαμε ένα γκολ από προσωπικό μαρκάρισμα.

Δυστυχώς στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας. Είναι ηλιθιότητα να δέχεσαι γκολ από κόρνερ. Καλώ τον κόσμο να μας βοηθήσει. Μπορούσανε και οι δύο ομάδες να νικήσουν. Όταν έχεις έναν αντίπαλο σαν τον Παναθηναϊκό είναι φυσιολογικό".

24MEDIA NETWORK