Χάβος: "Κερδίζουμε τον σεβασμό των αντιπάλων"

Ο Μάκης Χάβος τόνισε πως ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός είχαν από ένα ημίχρονο, μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στην Τούμπα.

Χάβος: "Κερδίζουμε τον σεβασμό των αντιπάλων"
INTIME SPORTS

"Δυναμώνει η ψυχολογία μας" τόνισε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου μετά το μεγάλο διπλό του Παναιτωλικού στην Τούμπα.

"Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε την μπάλα, φτιάξαμε ευκαιρίες, προηγήθακαμε και το ευχάριστο ήταν ότι δεν κλειστήκαμε πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πήρε πολλά μέτρα στο γήπεδο και εμείς γυρίσαμε επικίνδυνα πίσω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούμε την πίεση και την ισοφάριση και στο σημείο που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε για ισοπαλία ήρθε ένα γκολ που μας έδωσε μία νίκη που δυναμώνει την ψυχολογία μας. Δεν μπορούμε ακόμη να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού και πρόσθεσε:

"Οι παίκτες είναι λογικό να νιώθουν καλά μετά από τέτοιες νίκες. Οταν αντυιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό έτσι, είδατε όλοι πως σταθήκαμε και κατακτάς τη νίκη μέσα στην Τούμπα παίρνεις ψυχολογία".

Τόνισε πως: "Εγώ κοιτάω την ομάδα μου και από εκεί και πέρα ότι μας δώσει ο Θεός. Παρόλο που πριν από μερικές μέρες παίξαμε με τον Ατρόμητο σε βαρύ γήπεδο, σήμερα είχαμε κατοχή της μπάλας και πολλές φάσεις, ξανά σε βαρύ τερέν. Αυτό δείχνει ότι ο Παναιτωλικός αποκτά σοβαρότητα και κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και εάν τελείωσε για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση τίτλος: "Οταν έχεις φτάσεις σε αυτό το σημείο κάθε γκέλα που γίνεται είναι πρόβλημα. Εγώ δεν νομίζω ότι τελείωσε κάτι ακόμη, υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK