Χάβος: "Βγήκαν πολύ εύκολα οι κάρτες"

Ο Μάκης Χάβος αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αλλά άφησε και κάποιες μικρές αιχμές για τη διαιτησία.

Χάβος: "Βγήκαν πολύ εύκολα οι κάρτες"

Αναλυτικά τόνισε: "Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι με δύο καλές ομάδες. Στο τακτικό κομμάτι δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος εκτός από κάποια λεπτά προς το τέλος. Πιέσαμε τον Ολυμπακό στα 2/4 του γηπέδου αλλά τα δύο αμυντικά του χαφ είχαν πολλά τρεξίματα. Στο Β' μέρος μέχρι να δεχθούμε το γκολ δεν είχαμε κάποια άλλη φάση από τον Ολυμπιακό.

Όταν σκόραρε τα πράγματα για εμάς έγιναν άσχημα. Ο Ολυμπιακός ήταν βελτιωμένος και καλύτερος στο αμυντικό του τρανσίζιον και γι' αυτό αλλάξαμε το σύστημα παίζοντας με δύο επιθετικούς όμως και πάλι δεν κάναμε πολλά πράγματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ξέρετε ότι εγώ δεν κάνω σχόλιο για τη διαιτησία αλλά νομίζω ότι σήμερα αναίτια δεχθήκαμε πέντε κίτρινες κάρτες, που μας δυσκολεύουν για την συνέχεια. Δόθηκαν πολύ εύκολα. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Συγχαίρω τα παιδιά για την προσπάθεια και συνεχίζουμε.

Εμείς το τελευταίο διάστημα είμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Στο Καραϊσκάκη πάντα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν πιάσαμε το μάξιμουμ όμως σήμερα, όπως με τον Αστέρα Τρίπολης που είχαμε 12 τελικές. Πίεζε σωστά ο Ολυμπιακός και δεν μας άφηνε να κάνουμε φάσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK