Χείμαρρος ο Κωφίδης

Χείμαρρος ο Κωφίδης

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου
Για όλους και για όλα μίλησε ο Σάββας Κωφίδης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από το τοπικό ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ, στο Καυταντζόγλειο.

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι χωρίς προγνωστικά, όπου και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Η κατάστασή τους δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει σημασία το πως θα παίξουμε ή με τι σύστημα. Αυτός που θα θέλει περισσότερο την νίκη θα την κατακτήσει. Το παιχνίδι θα κριθεί στο ποια ομάδα θα είναι πιο αποφασιστική. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει αδυναμίες, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Στο δικό μας αγώνα μπορεί να παρουσιαστεί διαφορετικός. Διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες και πιστεύω ότι θα έχει καλύτερη παρουσία στη συνέχεια. Κάτω από πίεση όλοι οι Έλληνες επηρεάζονται. Δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτό στην Ελλάδα», τόνισε ο τεχνικός των κυανόλευκων για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πριν βέβαια γίνει ακόμα γνωστή η λύση της συνεργασίας του Νίκου Καραγεωργίου με το Δικέφαλο.

Ο Κωφίδης είπε μεταξύ άλλων:
Για τις αιτίας των κακών εμφανίσεων:


"Η εικόνα του Ηρακλή στους δύο πρώτους αγώνες ήταν απογοητευτική. Ο Κωφίδης προσπαθεί να βρει τις αιτίες της κακής αρχής στο πρωτάθλημα. «Είναι πράγματα που μας προβληματίζουν στην απόδοση μας και ψάχνουμε να βρούμε να τα διορθώσουμε. Αν ήξερα τι φταίει θα το διόρθωνα. Είναι συνολικό το πρόβλημα. Αν δεν παίξεις καλό ποδόσφαιρο, δεν έχεις τύχη. Με τον Ακράτητο δεν υπήρχε η ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ η ομάδα παρουσιάστηκε έτσι όπως το θέλουμε, με ποιότητα. Έχουμε ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε".

Για τους Κατσιαμπή – Πουρσανίδη:

«Το θέμα ήταν αγωνιστικό, αλλά συνετέλεσε σε αυτό και ένας ακόμη λόγος. Το ότι οι δύο παίκτες ασχολήθηκαν και με πράγματα έξω από το ποδόσφαιρο, κάτι που είναι έξω από τη δική μου φιλοσοφία. Ήθελα να ηρεμήσουν, να σκεφτούν και να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Θα το λύσουμε εμείς μόνοι μας το θέμα. Είναι ανόητο να νομίζει κανείς ότι έχω πρόβλημα με κάποιους ποδοσφαιριστές, τη στιγμή μάλιστα που οι δύο συγκεκριμένοι ήταν από την αρχή στο σχεδιασμό της ομάδας με πρόταση δική μου. Ο Κατσαμπής ήταν ο πρώτος που ανανέωσε την συνεργασία με δική μου επιθυμία, όπως ήθελα να μείνει και ο Ηλίας. Εδώ είναι το γήπεδο, εδώ όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν ν' αποδείξουν τα πάντα. Όλοι οι παίκτες υπολογίζονται. Δεν υπάρχουν κλίκες. Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Ίσως έχουν δίκιο κάποιοι που λένε ότι φταίει το ότι είμαι χαμηλών τόνων. Αν δω ότι αυτό φταίει, θα προσπαθήσω να το αλλάξω, αν και είναι δύσκολο να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου».

Για τη φημολογία περί Τσιάρτα:

«Άκουσα κάτι, αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Το λέω κατηγορηματικά. Υπάρχουν άλλες οικονομικά προτεραιότητες. Οι οικονομικές δυνατότητες δεν επιτρέπουν άλλη μεταγραφή».

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια


Στη διάθεση των φιλάθλων του Ηρακλή θα είναι από το Σάββατο τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι φίλοι των κυανόλευκων μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τα γραφεία των συνδέσμων φιλάθλων και από τα εκδοτήρια του σταδίου. Μετάθεση συνάντησης Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή συνάντηση του Δημήτρη Χούλη και του Θοδωρή Κάντα με τους οργανωμένους φιλάθλους του Ηρακλή μετατέθηκε για το Σάββατο. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων του Ηρακλή με μέλη της επιτροπής Καυταντζογλείου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK