Χειρουργήθηκε ο Παπαποστόλου

Χειρουργήθηκε ο Παπαποστόλου


Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Στο κρεβάτι του πόνου βρίσκεται ο Γιάννης Παπαποστόλου, που χειρουργήθηκε την Τρίτη σε κλινική της Θεσσαλονίκης, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο νεαρός επιθετικός θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη όμως τα… δύσκολα αρχίζουν μετά, κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης. Η χειρουργική επέμβαση, από τον γιατρό της ομάδας Μπάμπη Λαζαρίδη, ήταν πετυχημένη και ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή αναμένεται να επανέλθει στην ενεργό δράση σε διάστημα 5-6 μηνών.

Όσον αφορά τον Αργεντινό Ερέρα, αποκόμισε ένα ελαφρύ χτύπημα στο δικέφαλο, κάτι που δεν είναι ανησυχητικό.

Κλήση σε απολογία

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή θα βρεθεί η ΠΑΕ Ηρακλής, που κλήθηκε σε απολογία την Παρασκευή στις 9.30 το πρωί για υβριστικό σύνθημα των φίλων των κυανόλευκων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στην Εθνική ο Μουράτι

Στη Γερμανία καλείται να συναντήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του ο Έντβιν Μουράτι στις 3 Οκτωβρίου. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Αλβανίας για τους αγώνες με την Ουκρανία στις 8 του μήνα και με την Τουρκία στις 12.

O Edvin Murati εκλήθη από την Ομοσπονδία της Αλβανίας για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας της χώρας του, στις 08/10 στην Ουκρανία, με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και στις 12/10 με την Τουρκία στην Αλβανία. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να επιστρέψει στις 13 Οκτωβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK