Χέρι-χέρι στους "16" του Κυπέλλου, Αστέρας και Άρης

Ο Αστέρας εξασφάλισε ως πρώτος από τον όμιλό του την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου, με το 4-1 εκτός έδρας επί του Αιγινιακού, ενώ προκρίθηκε ως 2ος ο Άρης με το 0-0 κόντρα στη Βέροια.

ΑΡΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Το εισιτήριο για την νοκ-άουτ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε πανηγυρικά ο Αστέρας το απόγευμα της Τρίτης (13/12) καθώς επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-1 του Αιγινιακού στην Κατερίνη.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα της Τρίπολης προηγήθηκε στο 7' με τον Ιγκλέσιας και μπορεί να δέχτηκε την ισοφάριση μόλις στο 11' με τον Γκούρτσα, όμως στη συνέχεια πάτησε... γκάζι και με σκόρερ τους Τσιλιανίδη (31') Μάσα (55') και Στανισάβλιεβιτς (88' πεν.) "καθάρισε" εύκολα το ματς και μαζί την πρόκριση στους "16".

ΑΡΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Την ίδια ώρα, ο Άρης, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική, αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με την Βέροια στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έτσι πήρε την πρόκριση παίρνοντας τη 2η θέση στον 5ο όμιλο, πίσω από τον Αστέρα. Αμφότερες οι ομάδες θα δώσουν το "παρών" στην κλήρωση των "16" που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (20/12) στις 11:00.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης):Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου (72' Παντεκίδης), Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Καρακώστας (43' Μουκίδης), Ρανγκέλοφ (60' Κυζιρίδης), Ζούρκος, Ζγκούρι, Γκούρτσας.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):Αστέρας: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Μπέρτος, Χαμντανί, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς (63' Γιαννούλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (58' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (46' Φαρίνια)

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος):Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Καράμπελας (46΄ Μιλούνοβιτς), Ρόβας, Αντρέου, Ανάκογλου, Παυλίδης (46΄ Ιντζίδης), Καπνίδης, Βουτσιάς, Ντόγος (64΄ Τζανακάκης)

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας):Καντιμοίρης, Καλί (61΄ Δόρης), Μελίσσης (46΄ Ασίγκμπα), Βασιλαντωνόπουλος, Παπαστεριανός, Λινάρδος, Μαρτίνεζ, Μεληκιώτης, Χαροντάκης, Κάλβο (46΄ Μαυριάς), Μίλιεβιτς

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 5ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Αστέρας Τρίπολης 7 (8-4)

1. Άρης 5 (6-3)

3. Αιγινιακός 3 (1-3)

4. Βέροια 0 (0-2)

News 24/7

24MEDIA NETWORK