Κόπα Αμέρικα 2015: Πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της η Χιλή!

Η Χιλή επικράτησε με 4-1 της Αργεντινής στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Με σκυμμένο κεφάλι αποχώρησε από έναν ακόμη τελικό με την "αλμπισελέστε" ο Λέο Μέσι.

Κόπα Αμέρικα 2015: Πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της η Χιλή!

Έγραψε ιστορία η Χιλή! Η "ρόχα" επικράτησε με 4-1 στα πέναλτι της Αργεντινής στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της. Δεύτερος συνεχόμενος χαμένος τελικός για το Λέο Μέσι με την "αλμπισελέστε" μετά από αυτόν του Μουντιάλ του 2014.

Η εξέλιξη του αγώνα

Με 4-3-1-2 παρέταξε τη διοργανώτρια Χιλή ο τεχνικός της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι, έχοντας τους Σάντσες και Βάργκας στην επίθεση και τον Αρτούρο Βιδάλ σε ελεύθερο ρόλο στο χώρο του κέντρου. Από την άλλη ο Χεράρδο Μαρτίνο επέλεξε για την Αργεντινή το κλασσικό 4-3-3 με την τριπλέτα Ντι Μαρία, Αγουέρο και Μέσι να δεσπόζει μπροστά.

"Διαβασμένοι" φάνηκαν να είναι οι Χιλιανοί στο μαρκάρισμα του σούπερ-σταρ της "αλμπισελέστε", Λέο Μέσι, τον οποίο δεν άφηναν να "πάρει ανάσα", με δύο παίκτες συνεχώς κολλημένους επάνω του. Το ματς πήγε από νωρίς στη δύναμη, με τους διοργανωτές να μην θέλουν σε καμία περίπτωση να αφήσουν χώρους στην ταχύτατη επίθεση της Αργεντινής.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία καταγράφηκε στο 11ο λεπτό όταν ο Βιδάλ έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Ρομέρο να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Η απάντηση της Αργεντινής στην ευκαιρία του Βιδάλ ήρθε εννιά λεπτά αργότερα. Ο Μέσι εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση αλλά την κεφαλιά του Αγκουέρο στο πρώτο δοκάρι απέκρουσε ο Μπράβο.

Άτυχος στάθηκε στο 25ο λεπτό ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος υπέστη τράβηγμα και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τη θέση του να παίρνει ο Εζεκίελ Λαβέτσι. Η τελευταία καλή φάση για το πρώτο μέρος ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Παστόρε να στρώνει όμορφα στον Λαβέτσι μετά από ατομική ενέργεια, αλλά το σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Μπράβο.

Η Αργεντινή ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, κρατώντας τη κατοχή της μπάλας. Τα σκληρά μαρκαρίσματα συνεχίστηκαν όμως και στο 70' ο Βιδάλ λίγο έλειψε να αποχωρήσει αναγκαστικά από το γήπεδο. Ωστόσο ο σκληροτράχηλος μέσος έδειξε να μην "μασάει" και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. Η κορυφαία φάση του δευτέρου 45λεπτου ανήκε στη Χιλή και είχε πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες. Ο επιθετικός της "ρόχα" δέχθηκε μια υπέροχη μπαλιά μέσα στην περιοχή, έπιασε το γυριστό σουτ, όμως αυτό πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ρομέρο.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως δεν θα είχαμε άλλη φάση μέχρι τη λήξη του αγώνα, η Αργεντινή έφτασε μια "ανάσα" από το γκολ στο 92' με τον Ιγκουαΐν να κάνει την προβολή από πλάγια θέση και τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Χιλής. Το 0-0 δεν άλλαξε και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Παράταση και πέναλτι

Η κούραση στα πόδια των 22 ποδοσφαιριστών ήταν εμφανής στο έξτρα χρόνο της παράτασης. Ο ρυθμός ήταν αργός με τις δύο ομάδες να κοιτούν πρωτίστως τα μετόπισθεν. Η Χιλή απείλησε πρώτη με τον Ντίας να επιχειρεί ένα σουτ εντός περιοχής στο 97ο λεπτό με τη μπάλα να περνά απελπιστικά άουτ. Στο φινάλε του πρώτου 15λέπτου ο Σάντσες έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις, όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Μια από τα ίδια και στο δεύτερο μέρος του έξτρα χρόνου. Καθαρό μυαλό δεν υπήρχε, με τους ποδοσφαιριστές να επιδίδονται κυρίως σε ατομικές προσπάθειες. Παράλληλα, οι κράμπες έκαναν κι αυτές την εμφάνισή τους, με το χρόνο να κυλάει χωρίς πολλές φάσεις. Κάπως έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση προκειμένου να βρεθεί ο τελικός νικητής.

Εκεί οι Χιλιανοί ήταν εύστοχοι, εν αντιθέσει με τους Αργεντίνους και έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Να σημειωθεί πως ο Αλέξις Σάντσες που ανέλαβε την τελευταία εκτέλεση, δεν δίστασε να την κάνει αλά πανένκα!

Αναλυτικά οι εκτελέσεις:

Χιλή: Φερνάντες (εύστοχος), Βιδάλ (εύστοχος), Αράνγκις (εύστοχος), Σάντσες (εύστοχος)

Αργεντινή: Μέσι (εύστοχος), Ιγκουαΐν (άστοχος), Μπανέγκα (άστοχος)

Οι συνθέσεις:

Χιλή(Χόρχε Σαμπαόλι): Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Φρανσίσκο Σίλβα, Μποσεζούρ, Μαρσέλο Ντίας, Αράνγκις, Βιδάλ, Βαλδίβια (75' Φερνάντες), Αλέξις Σάντσες, Ε. Βάργκας (95' Ενρίκες)

Αργεντινή(Χεράρδο Μαρτίνο): Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Ντεμιτσέλις, Οταμέντι, Ρόχο, Μαστσεράνο, Λούκας Μπίγλια, Παστόρε (81' Μπανέγκα), Ντι Μαρία΄(29' Λαβέτσι), Μέσι, Αγκουέρο (74' Ιγκουαΐν)

Η απονομή

Το LIVE του αγώνα

22:06
Καλησπέρα σας. Το Copa America ολοκληρώνεται απόψε με τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στο Εθνικό Στάδιο της Χιλής στο Σαντιάγο, με την διοργανώτρια να υποδέχεται την Αργεντινή
22:06

john : Are are Argentinian

22:08
Οι Χιλιανοί αναμένεται να δημιουργήσουν για ακόμα μία φορά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην εξέδρα, με χιλιάδες σημαίες. 
22:10
Στο γήπεδο φυσικά θα είναι και οι φίλοι της Αργεντινής. Κάπου ανάμεσα στους χιλιάδες οπαδούς της Ρόχα.
22:11
Το τρόπαιο και η μπάλα του τελικού περιμένουν...
22:12
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Μαρτίνο, με τον Γκαράι να μένει εκτός εξαιτίας στομαχικών διαταραχών. 
22:13
Οι έντεκα που επέλεξε ο προπονητής της Αλμπισελέστε: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Ντεμιτσέλις, Οταμέντι, Ρόχο, Μπίγλια, Μαστσεράνο, Παστόρε, Μέσι, Αγκουέρο, Ντι Μαρία
22:14
Ο Χόρχε Σαμπαόλι εκτός από τον τιμωρημένο Χάρα, δεν έχει άλλες απώλειες καθώς ο Αλέξις Σάντσες που ήταν αμφίβολος, είναι κανονικά στην 11άδα: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Φρανσίσκο Σίλβα, Μποσεζούρ, Μαρσέλο Ντίας, Αράνγκις, Βιδάλ, Βαλδίβια, Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας
22:15
22:20
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ
 
4 γκολ
Πάολο Γκερέρο (Περού)
Εντουάρντο Βάργκας (Χιλή)
 
3 γκολ
Αρτούρο Βιδάλ (Χιλή)
Σέρχιο Αγκουέρο (Αργεντινή)
Λούκας Μπάριος (Παραγουάη)
 
2 γκολ
Ραούλ Χιμένες (Μεξικό)
Ματίας Βουόσο (Μεξικό)
Τσάρλες Αράνγκις (Χιλή)
Ενέρ Βαλένσια (Εκουαδόρ)
Άνχελ ντι Μαρία (Αργεντινή)
Μίλερ Μπολάνιος (Εκουαδόρ)
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Αργεντινή)
Μαρσέλο Μάρτινς Μορένο (Βολιβία)
22:22
Το γήπεδο είναι φυσικά γεμάτο, με τους Λατινοαμερικάνους να έχουν πάρεις τις θέσεις τους στην εξέδρα τουλάχιστον μία ώρα πριν τη σέντρα.
22:24
Τα αποδυτήρια της Αργεντινής
22:29
H Χιλή διεκδικεί απόψε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, ενώ η Αργεντινή θα προσπαθήσει να σηκώσει κούπα μετά από 22 χρόνια!
22:33
Χιλή και Αργεντινή είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και δίκαια θα παίξουν σε λιγότερο από μισή ώρα στον τελικό. Ο δρόμος της Ρόχα ήταν πιο βατός, αλλά αυτός είναι κάτι που ίσως της στοιχίσει απόψε.
22:34
Το ζέσταμα των παικτών τη Αλμπισελέστε
22:36
Δείτε το επίσημο trailer του τελικού
22:48
Δείτε αναλυτικά το πανόραμα της διοργάνωσης και πως έφτασαν μέχρι τον τελικό Χιλή και Αργεντινή 
22:53
Me 3-4-1-2 θα παραταχθεί και απόψε η Χιλή, ενώ η Αργεντινή με 4-3-3
23:06

Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Χιλή (Χόρχε Σαμπαόλι) Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Φρανσίσκο Σίλβα, Μποσεζούρ, Μαρσέλο Ντίας, Αράνγκις, Βιδάλ, Βαλδίβια, Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας

Αργεντινή (Χεράρδο Μαρτίνο): Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Ντεμιτσέλις, Οταμέντι, Ρόχο, Μαστσεράνο, Λούκας Μπίγλια, Παστόρε, Ντι Μαρία, Μέσι, Αγκουέρο
23:09
3': Δυναμικό ξεκίνημα από την Χιλή
23:12
5': Πολύ καλός ο ρυθμός του αγώνα από τα πρώτα λεπτά.
23:15
10': O Βάργκας δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση αλλά δεν βρήκε στόχο. 
23:17
11': Χαμένη ευκαιρία για την Χιλή με τον Βιδάλ να κάνει το γυριστό μέσα από την περιοχή αλλά ο Ρομέρο έπεσε στην αριστερή του γωνία και απομάκρυνε. 
23:20
15': Η Χιλή είναι καλύτερη στο πρώτο τέταρτο με κατοχή λίγο πάνω από το 70% 
23:20
Η ευκαιρία του Βιδάλ
23:23
4-0 τα σουτ υπέρ της Χιλής που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στον τελικό
23:26
20': Η απάντηση της Αργεντινής στην ευκαιρία του Βιδάλ. Ο Μέσι εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση αλλά την κεφαλιά του Αγκουέρο στο πρώτο δοκάρι απέκρουσε ο Μπράβο.
23:28
Η κεφαλιά του Αγκουέρο
23:28
23': Βαθιά μπαλιά του Σίλβα για τον Βάργκας, αλλά το δυνατό σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.
23:29
24': Κίτρινη κάρτα στον Σίλβα
23:30
Στο έδαφος ο Ντι Μαρία που δείχνει να έχει πρόβλημα. Εντατικό ζέσταμα από τον Λαβέτσι
23:32
Ο Ντι Μαρία δεν έπαιξε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω τραυματισμού και απόψε αποχωρεί στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης.
23:34
Νέο σκληρό μαρκάρισμα από τον Σίλβα που φλερτάρει με την κόκκινη
23:35
29': Ο Λαβέτσι στη θέση του Ντι Μαρία
23:35
Ο τραυματισμός του Ντι Μαρία
23:39
34': Κίτρινη κάρτα στον Μεδέλ
23:43
37': Τα στατιστικά της αναμέτρησης μέχρι στιγμής

57%  Κατοχή μπάλας  43%
5  Ευκαιρίες για γκολ  1
1  Σουτ στο στόχο  1
3  Άστοχα σούτ  0
1  Κομμένα σουτ  0
0  Κόρνερ  0
1  Αποκρούσεις  1

23:50
Κίτρινη κάρτα στον Ντίας για τράβηγμα της φανέλας του Μέσι. Προκλητικό τράβηγμα για την ακρίβεια. Δίκαιη η κάρτα.
23:51
45': Πλασέ του Σάντσες μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ρόχο ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.
23:52
47': Ευκαιρία για την Αργεντινή με τον Παστόρε να στρώνει όμορφα στον Λαβέτσι μετά από ατομική ενέργεια, αλλά το σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Μπράβο.
23:52
Λήξη ημιχρόνου
23:53

JohnGoal : Αν ο αγωνα λήξει ισόπαλος παμε κατευθείαν στα πέναλτι η έχει και παράταση??

23:53
Στον τελικό έχουμε παράταση και μετά πέναλτι
00:00

μπαλακιας : απαντηση για @johngoal :εχει παρατηση 20 λεπτα και μετα πεναλτι

00:00

copamerica : ποση ωρα ειναι η παραταση??

00:00
Θα παίξουν κανονικά 30 λεπτά.
00:02
Τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου

58%  Κατοχή μπάλας  42%
7  Ευκαιρίες για γκολ  3
2  Σουτ στο στόχο  2
3  Άστοχα σούτ  0
2  Κομμένα σουτ  1
0  Κόρνερ  2
2  Αποκρούσεις  2
Κίτρινες κάρτες  0
00:08

copamerica : ευχαριστω,και κατι αλλο..αναμεσα στην παραταση αμα υπαρξουν πεναλτι ποση ωρα θα ειναι για να ξεκινισουν τα πεναλτι(θα εχει κανενα διαλειμα)

00:08

Lionel : Messi 2 fantastic goals coming . Standing ovation for him

00:10
Θα υπάρξουν λίγα λεπτά για να ξεκουραστούν οι παίκτες και να βγουν οι λίστες με τους εκτελεστές. Συνήθως αυτό δεν διαρκεί πάνω από 5 λεπτά 
00:10

Gavros7 : Sport 24 ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?

00:11
Δεν είναι της ώρας. Ρίξε μία ματιά εδω
00:11

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

00:11
46': Κεφαλιά του Βιδάλ στο δεύτερο δοκάρι με τον Ρομέρο να μπλοκάρει εύκολα
00:14

Johnny : Τι έπαθε ο Di Maria???

00:15
Μάλλον κάποιο τράβηγμα. Είναι ταλαιπωρημένοι οι ποδοσφαιριστές, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το σημερινό είναι το τελευταίο παιχνίδι ύστερα από μία δύσκολη χρονιά για όλους.
00:15

marios : Exi kalo rithmo to paixnidi pistevis pos tha mpoun arketa goal??

00:15

argentina4ever : sport24 ποσο νομιζεις οτι θα ληξει το σκορ!!

00:16
Είναι δύο ομάδες με τις καλύτερες επιθέσεις της διοργάνωσης, αλλά είναι τελικός και όσο μένει το 0-0, αυτό δεν είναι καλό για τα γκολ. Όλα όμως μπορούν να αλλάξουν με ένα τέρμα από οποιαδήποτε πλευρά, καθώς είναι εξαιρετικές στην επίθεση. 
00:17

Φώτης : Ποιος είναι ο μέχρι στιγμής mvp???????

00:18
Δεν έχει ξεχωρίσει κάποιος τόσο εμφατικά ώστε να χριστεί MVP. Είναι ένα παιχνίδι με ρυθμό μεν, αλλά με ένταση και πολλά μαρκαρίσμστα που έχουν μπλοκάρει τα ατού των δύο ομάδων. Ο Βιδάλ είναι λίγο παραπάνω από τους 23 που έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής. 
00:18

chris87 : Παιδια ευκολα χιλη 2-0.

00:19
Δείτε το φανταστικό κοντρόλ του Βιδάλ
00:20

Νικος : 0-0 θα το παρει η Αργεντινη στα πεναλτι

00:20
55': Κίτρινη κάρτα στον Ρόχο
00:21
56' Κίτρινη κάρτα στον Μαστσεράνο
00:27
60': Η Αργεντινή φαίνεται να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο
00:27

Φώτης : Το παιχνίδι είναι πολύ αμφίρροπο και έχει πολλή αγωνία, εσύ τι λες? ?

00:28
Συμφωνώ, είναι ένας τελικός και όσο περνάει η ώρα δείχνει πως θα κριθεί στο γκολ. Όπως οι περισσότεροι τελικοί δεν έχουν θέαμα, αλλά είδαμε αρκετό στα προηγούμενα 25 παιχνίδια. 
00:32

Φώτης : Ξέρεις για το πόσο θα μείνει εκτός ο Ντι Μαρία ????

00:32
Είναι νωρίς. Ίσως να μην ξέρουν ούτε οι γιατροί αυτή τη στιγμή.
00:34
00:38
Στο φορείο ο Βιδάλ και εκτός αγωνιστικού χώρου! Αγωνία στο στρατόπεδο της Χιλής.
00:38

marios : makari na kerdisi i argentini

00:38

Φώτης : Ο Ντι Μαρία στοίχισε για την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο? ?

00:38
Φυσικά
00:38

marios : Mexri stigmis poios ine o pio apilitikos paixtis tis xilis??

00:39
Ο Βιδάλ, ο οποίος επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο.
00:40
74': Ο Ιγκουαΐν στη θέση του Αγκουέρο.
00:40
75': Ο Βαλβίδια δίνει τη θέση του στον Ματίας Φερνάντες της Φιορεντίνα
00:41

argentina4ever : εγω πιστευω οτι θα το παρει η αργεντινη στα πεναλτυ αν και σημερα δεν ειναι και σε φορμα

00:42

argentina4ever : πιστευω οτι ο higuaīn μπορει να κανει κατι παραπανω απο τους αλλους

00:46
Δεν το πήρε πολύ ψύχραιμα το γεγονός πως αντικαταστάθηκε ο Βαλδίβια
00:46

Ποδοσφαιροφιλος : Ο higuain για να απειλησει θελει πασα μεσα στην περιοχη την οποια δεν την εχει βρει η Αργεντινη ακομα..

00:46

Φώτης : Ποια είναι η άποψή σου για τον τελικό

00:46
Δεν είναι καλός. Αρκετό ξύλο και λίγα πράγματα από τα αστέρια των δύο ομάδων. 
00:47
Δέκα λεπτά και οι καθυστερήσεις για το τέλος της κανονικής διάρκειας.
00:48
82': Μεγάλη ευκαιρία για την Χιλή με τον Σάντσες να κάνει το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. 
00:48
Ο Μπανέγα έχει περάσει στο παιχνίδι αντί του Παστόρε
00:48

argentina4ever : εγω πιστευω οτι πολυ καλα απο την χιλη παιζει και ο alexis

00:49

marios : πιστεβο πς θα κερδισι η αργεντινι.Μακαρι

00:51
Η ευκαιρία του Σάντσες
00:51

argentina4ever : δεν θα με πειραζε να εκανε την ανατροπη η χιλη αλλα πρωτιμω αργεντινη,εσυ τι πιστευεις για τα πεναλτι sport24

00:51

Φώτης : Τι πιστεύεις για το τι θα γίνει? ???

00:52
87': Κίτρινη κάρτα στον Αράνγκις.
00:56
Δύο λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.
00:58
92': Η Αργεντινή έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι στην τελευταία φάση, αλλά η κούρσα το Μέσι χάλασε όταν ο Λαβέτσι που υποδέχθηκε τη μπάλα δεν έκανε σωστό γύρισμα και ο Ιγκουαΐν στη συνέχεια δεν κατάφερε να γυρίσει την μπάλα στην εστία
00:59
Έληξε το δεύτερο ημίχρονο. Πάμε στην παράταση
01:00
Η ευκαιρία της Αργεντινής στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
01:00

argentina4ever : και τωρα παραταση....

01:01

antonis : 92:itan kali i fasi

01:02

Χρηστος : Γεια..ο μεσι με την εθνικη τι παθαινει κ δεν ειναι ο ηγετης που ειναι κ με τη μπαρτσα μπορεις να το εξηγησεις?

01:02
Είναι ο ηγέτης της Αρργεντινής.
01:03
Ξεκίνησε η παράταση
01:03

argentina4ever : και σε λιγο θα παμε στα πεναλτυ..

01:04
91': Κίτρινη κάρτα στον Ίσλα
01:06

Χρηστος : διαφωνω φιλε αν κ τον γουσταρω με την εθνικη δεν ειναι ο μεσι της μπαρτσα αν ηταν θα το ειχε παρει τωρα το ματς..

01:07
Σήμερα δεν είναι καλός, αλλα γενικά είναι αυτός που τραβάει όλη την ομάδα, γι αυτό και σήμερα δεν μπορεί η Αλμπισελέστε. Η Αργεντινή δεν είναι Μπαρτσελόνα. Νομίζεις πως σε όποια ομάδα τον βάλεις θα είναι ο ίδιος;
01:09

thimios : Kala oti kai an leme o Messi einai paixtaras me ta ola tou. 4ever Argentina

01:12
98': Ο Ντίας έκανε το σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ρομέρο.
01:12

marios : simfonoo

01:12

paokara : tha ithela to match na paei sta penalty

01:15

Χρηστος : οχι δεν λεω αυτο αλλα νομιζω οτι στην εθνικη αργεντινης εχει την αφροκρεμα δεν ειναι μονος του..σε ρωταω επειδη μου εχει κανει εντυπωση αν παρει μουντιαλ κοπα αμερικα ισως μπορουμε να πουμε οτι ειναι καλυτερος κ απτον μαραντονα..

01:17
Μεγάλη συζήτηση αυτή. Πάντως ένας τίτλος δεν σε κάνει καλύτερο ή χειρότερο. Είναι ομαδικό άθλημα. O Ζιντάν έχει μόλις 3 πρωταθλήματα με τις ομάδες που αγωνίστηκε και είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουμε δει 
01:17

Χρηστος : δεν ειπα οτι δεν ειναι παιχταρας θυμιο ειναι κ ειναι ο καλυτερος του κοσμου αυτη τη στιγμη...

01:19
105': Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Σάντσες. Γκέλα του Μαστσεράνο στην μεσαία γραμμή με τον Αλέξις Σάντσες να φεύγει μόνος του στην αντεπίθεση αλλά το σουτ που έκανε στο τέλος πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
01:20
Δείχνει να πονάει ο Μαστσεράνο. Στην ίδια κατάσταση και ο Λαβέτσι. Είναι τέλος της χρονιάς και οι δυνάμεις τους εγκαταλείπουν. 
01:20

ποδοσφαιριστρια : χρηστο μπορει να μην ειναι και σε φορμα η οτι αλλο δεν μπορει να παιζει σε ολα τα ματσ καταπληχτικα....ειναι φυσικο να εχει κουραστει....

01:21
Λήξη πρώτου ημιχρονου
01:21
Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στην παράταση
01:24
Η Αργεντινή μπορεί να έχει 11 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, αλλά ο Λαβέτσι με τον Μαστσεράνο κουτσαίνουν σε κάθε φάση. 
01:24

thimios : O Messi exei kanei tosa fetos me tin bartsa kai fisiko einai na exei kourastei

01:24

Χρηστος : σωστα μιλας απλα ευχομαι αυτος ο παιχτης να παρει κ ενα μουντιαλ με την εθνικη του γιατι πραγματικα το αξιζει..ειναι φαινομενο για την εποχη μου...

01:25
Στον Ιγκουαΐν πες το, που έχασε την ευκαιρία στο Μουντιάλ και αυτή απόψε στο 92'
01:25

ποδοσφαιριστρια : ο σαντζεσ εχει ανεβει πολυ...

01:25

Χρηστος : ποδοσφαιριστρια δεν μιλαω μονο για τωρα γενικα....

01:26

thimios : Xristo Mia xara ta les sosta

01:30
114': Σουτ του Αράνγκις έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από τα δοκάρια του Ρομέρο.
01:36

Χρηστος : αντι να ειμαι εξω για ποτακι σκοτιζομαι για το μεσι που ειναι βασιλιας κ εμενα αυριο δεν ξερω τι θα μου ξημερωσει...

01:36
Τέλος! Πάμε στα πέναλτι
01:41
Ο Φερνάντες εκτελεί πρώτος.
01:41

Mike : Τιποτα καλυτερο για εναν ουδετερο θεατη απο εναν τελικο που κρινεται στα πεναλτι.

01:42
1-0. σκόραρε ο Ματίας Φερνάντες με ένα υπέροχο πέναλτι
01:42
Η σειρά του Μέσι
01:43
1-1 Σκοράρει και ισοφαρίζει ο Μέσι
01:43
Ο Βιδάλ για τη Χιλή
01:43
2-1. Ευστοχεί ο Βιδάλ αν και βρήκε τη μπάλα ο Ρομέρο
01:44
2-1. Πέναλτι αλα Σέρχιο Ράμος από τον Ιγκουαΐν που πετάει τη μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
01:45
3-1 Ο Αράνγκις σκοράρει και δίνει προβάδισμα στην Χιλή
01:46
3-1. Ο ΜΠράβο πιάνει το πέναλτι του Μπανέγα και η Χιλή ακουμπάει το τρόπαιο
01:47
4-1 Σκοράρει ο Αλέξις Σάντσες και η Χιλή κατακτά το τρόπαι
01:48
Η Χιλή πήρε το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της. Άψογα τα πέναλτι των παικτών της Ρόχα. Από την Αργεντινή σκόραρε μόνο ο Μέσι.
01:50
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK