Χλευαστικό tweet κατά του Αμβούργου από την Αστυνομία!

Η απογοητευτική σεζόν που διανύει φέτος το Αμβούργο έδωσε δικαίωμα στην γερμανική αστυνομία να προχωρήσει σε... τρολάρισμα άνευ προηγουμένου στη γερμανική ομάδα!

Χλευαστικό tweet κατά του Αμβούργου από την Αστυνομία!

Τι κοινό μπορεί να έχει ένας 19χρονος που τον σταμάτησε η αστυνομία να οδηγάει υπό την επήρρεια ναρκωτικής ουσίας (αμφεταμίνη) και η φετινή ποδοσφαιρική ομάδα του Αμβούργου; Φαινομενικά δεν υπάρχει τίποτα που να τους συνδέει όμως όταν κάποιος έχει (ισχυρή) θέληση όλα μπορούν να συμβούν και ειδικά στην περίπτωση που μπαίνει στη μέση η γερμανική αστυνομία.

Τι ακριβώς έγινε; Αφού σταμάτησαν ένα νεαρό που οδηγούσε υπό την επήρρεια αμφεταμίνης, οι αστυνομικοί του επέβαλαν πρόστιμο 500 ευρώ, του αφαίρεσαν την άδεια οδήγησης για ένα μήνα και του πρόσθεσαν δύο πόντους στο δίπλωμα, από τη στιγμή που αυτό επιβάλλει ο νόμος στην Γερμανία όταν κάποιος κάνει μία παράβαση.

Οι δύο όμως αυτοί πόντοι έφεραν στο μυαλό των αστυνομικών το Αμβούργο, από τη στιγμή που ο αρχαιότερος σύλλογος της Bundesliga έχει και αυτός μόλις 2 πόντους μετά από 9 αγωνιστικές (είναι ουραγός με μόλις 2 τέρματα στο ενεργητικό και 18 κατά), και βρήκαν την ευκαιρία για... τρολάρισμα.

"Ένας 19χρονος οδηγός έχει τώρα τους ίδιους πόντους με το Αμβούργο", αναφέρει σε σχετικό tweet η Αστυνομία του Έμσλαντ, το οποίο παραπέμπει στην επίσημη ανακοίνωσή της για την υπόθεση.