Χορηγός στη φανέλα η ΔΕΠΑ

Μετά από δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ απέκτησε χορηγό στην φανέλα! Για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα διαφημίζει την ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου) με αντίτιμο που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ και δίνει μεγάλη οικονομική ανάσα στην διοίκηση Ζαγοράκη.

Χορηγός στη φανέλα η ΔΕΠΑ
Μετά από δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ απέκτησε χορηγό στην φανέλα! Για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα διαφημίζει την ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου) με αντίτιμο που ξεπερνά τα τρίαεκατομμύρια ευρώ και δίνει μεγάλη οικονομική ανάσα στην διοίκηση Ζαγοράκη. Αρχικά η συμφωνία προβλέπει χορηγία για 1,5 χρόνο με αντίτιμο που φτάνει τα 1,9 εκ. εύρώ, ωστόσο υπάρχει οψιόν που δίνει τη δυνατότητα στην ΠΑΕνα την παρατείνειβάζοντας στα ταμεία της ακόμη 1 εκ. ευρώ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι "η εταιρεία ΔΕΠΑ θα είναι Κύριος Χορηγός Φανέλας και Επίσημος Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φετινή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ΔΕΠΑ ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1988, με αποστολή να εισάγει το φυσικό αέριο στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας".

Κανονικά Σνάουτσνερ και Λάκης

Με ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Σνάουτσνερ και Λάκης προπονήθηκαν κανονικά, ενώ συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα οι Αραμπατζής, Γκονζάλες, Kωνσταντινίδης και Ίλιεφ. O Βαγγελής έκανε θεραπεία. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι νεαροί Γεωργίου, Κουρδάκης από τη δεύτερη ομάδα.

24MEDIA NETWORK