Χορηγός των Μπακς ο υποψήφιος αγοραστής του ΟΦΗ

Η "ταυτότητα" του ομογενούς επιχειρηματία εξ ΗΠΑ που θέλει να μπει στο μετοχικό σχήμα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλείου και να φτιάξει μέχρι και γήπεδο. Πού δραστηριοποιείται επαγγελματικά, η συνεργασία με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και οι φιλανθρωπίες.

Χορηγός των Μπακς ο υποψήφιος αγοραστής του ΟΦΗ
EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ, διαδικασία που ως γνωστόν και έχετε διαβάσει στο Contra.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Έλληνας ομογενής που ζει στο Σικάγο, είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας παντοπωλείων Cermak Fresh Market, ενώ η συγκεκριμένη εταιρεία, που έχει υποκατάστημα και και στο γειτονικό Μιλγουόκι, έχει διατελέσει χορηγός των Μπακς, της ομάδας του δικού μας Γιάννη Αντεντοκούνμπο. Πρόκειται για γόνο πασίγνωστης οικογένειας της διασποράς με πολλές επιτυχημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ η οικογένεια Μπούση έχει συνδεθεί με πράξεις φιλανθρωπίας σε Ελλάδα και Αμερική.

Θυμίζουμε ότι την υπόθεση "τρέχουν" οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς και Ηλίας Πουρσανίδης και τις τελευταίες μέρες υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα επί του θέματος. Μάλιστα, ο ΟΦΗ με πρόσφατη ανακοίνωσή του είχε τονίσει πως πρόκειται για σοβαρή υπόθεση.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχαμε υπογραμμίσει τα σχέδια του κ.Μπούση εφόσον προχωρήσει η συμφωνία, σχέδια που αφορούν και νέο γήπεδο για την κρητική ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK