Χωρίς εκπλήξεις η τετράδα του Κυπέλλου

Χωρίς εκπλήξεις η τετράδα του Κυπέλλου
Αντερλεχτ, Μπριζ, Μουσκρόν και Μπέβερεν, συνθέτουν μία άκρως ενδιαφέρουσα τετράδα, η οποία θα παλέψει για το Κύπελλο μετά από διπλούς ημιτελικούς και μονό τελικό (23 Μαϊου). Αναλυτικά το τι έγινε στα παιχνίδια της Τετάρτης, με το σκορ του πρώτου αγώνα να παρατίθεται σε παρένθεση.

Αντερλεχτ - Χόιζντεν Τσόλντερ 0-0 (3-2)

Η νίκη με 3-2 στο πρώτο ματς καθιστούσε τους παίκτες του Ούγκο Μπρος το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, απέναντι στους νεοφώτιστους του Πέτερ Μπαλέτε. Έτσι και έγινε, αν και οι φιλοξενούμενοι αντιστάθηκαν στο "Κόνσταν Βαν Ντε Στοκ". Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία του Παρ Ζέτερμπεργκ στη βασική ενδεκάδα στη θέση του Μπασέτζιο, αλλά και οι δύο πολύ καλές ευκαιρίες τις οποίες έχασε ο Ουκρανός στράικερ, Όλεγκ Ίατσουκ.

Μπέβερεν - Γκέρμιναλ 1-0 (2-1)
Αυτό το οποίο είχε αρχίσει πριν δύο εβδομάδες ολοκλήρωσε η Μπέβερεν, η οποία πέρασε με δύο νίκες στα ημιτελικά του Κυπέλλου Βελγίου. Το συγκρότημα της Αμβέρσας, προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος του σκηνικό αλλά εν τέλει έμεινε με τις εντυπώσεις, αφού ο Μάρκο πέτυχε για λογαριασμό των γηπεδούχων το γκολ.

Σερκλ Μπριζ - Μουσκρόν 0-0 (2-3)
Η δεύτερη τη τάξει ομάδα της πόλης του Μπρούχε, είχε εκ προοιμίου δύσκολο έργο απέναντι στη Μουσκρόν η οποία δεν ήταν δυνατόν να επαναλάβει ανάλογη (κακή)εμφάνιση με αυτή προ δύο εβδομάδων. Η λευκή ισοπαλία χαρακτηρίζει το μέτριο θέαμα, με τους γηπεδούχους να παθαίνουν... σοκ πριν από το ματς, καθώς παρατάχθηκαν χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους και άλλοτε παίκτη του Αρη, Νορντίν Ζμπαρί.


*** Την Τρίτη, η Μπριζ, η οποία είχε ηττηθεί με 2-3 εκτός έδρας από την Λα Λουβιέρ, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 στο "Γιάν Μπρέιντελ" και έτσι ήταν η πρώτη ομάδα η οποία πέρασε στα ημιτελικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK