Χωρίς Γιόχανσον, με Μπακασέτα η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα ο Τιμούρ Κετσπάγια να τον αφήσει εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν. Με Τάσο Μπακασέτα στην κορυφή της επίθεσης ο "Δικέφαλος". Ρόλος-έκπληξη για Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Χωρίς Γιόχανσον, με Μπακασέτα η ενδεκάδα της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον έμεινε εκτός αποστολής απ' τη ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν. Ο Σουηδός είχε ταλαιπωρηθεί τις προηγούμενες ημέρες από γαστρεντερίτιδα, ο Τιμούρ Κετσπάγια τον πήρε στην αποστολή, αλλά τελικά ο 26χρονος άσος δεν κατάφερε να βρεθεί -έστω- στον πάγκο.

Έτσι, στο πλευρό του Αντρέ Σιμόες θα βρεθεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο να είναι ο παρτενέρ του Δημήτρη Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας, σύμφωνα με αναφέρει η επίσημη σελίδα της ΑΕΚ. Στην κορυφή της επίθεσης επιλέχθηκε ο Τάσος Μπακασέτας αντί του Τόμας Πέκχαρτ.

Μάλιστα, ο Τσέχος βρίσκεται εκτός αποστολής, μαζί με τους Πατίτο Ροντρίγκες, Χουάν Μάνουελ Ντίας και, όπως προείπαμε, Γιόχανσον.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ αποτελείται απ' τους Ανέστη, Γκάλο, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Ντίντακ, Σιμόες, Τσιγκρίνσκι, Μάνταλο, Βάργκας, Μπαρμπόσα και Μπακασέτα.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Μπάρκας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Πλατέλλας, Αραβίδης, Αλμέιδα.

Χωρίς Γιόχανσον, με Μπακασέτα η ενδεκάδα της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK