Χωρίς Κάτσε αλλά με Τζαβέλλα κόντρα στον Αστέρα

Δείτε ποιους παίκτες συμπεριέλαβε ο Αναστασιάδης στην αποστολή για Τρίπολη.

Χωρίς Κάτσε αλλά με Τζαβέλλα κόντρα στον Αστέρα

Την Παρασκευή (9/1) έλαβε χώρα στην Τούμπα η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναχώρησή για την Τρίπολη, για το αυριανό (10/1) ματς εναντίον του Αστέρα. Όπως ήταν φυσιολογικό, το πρόγραμμα αποσκοπούσε κυρίως στην διατήρηση και τόνωση της φυσικής κατάστασης ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα, με χαλαρές ασκήσεις τεχνικής και τακτική προετοιμασία.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Γιακουμή, Αθανασιάδη, Βίτορ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρη, Κωνσταντινίδη, Μακ, Μαντούρο, Παπαγιαννόπουλο, Περέιρα, Παπαδόπουλο, Ρατς, Πούγγουρα, Σαλπιγγίδη, Σαββίδη, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Τζανδάρη.

Ο Εργκούς Κάτσε θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής καθώς είχε συμπληρώσει τέσσερις κάρτες, ενώ επιστρέφει ο Γιώργος Τζαβέλλας που εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της ποινής του μετά την αποβολή στη Λειβαδιά. Εκτός έμειναν, ακόμη, οι τραυματίες Γλύκος, Κατσικάς, Τζιόλης και Δεληγιαννίδης, ο Σπυρόπουλος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και οι νεαροί Ποζατζίδης, Πόζογλου.

Με μικρή καθυστέρηση η αναχώρηση

Με μία μικρή καθυστέρηση (χάθηκε χρόνος μέχρι η αποστολή να φτάσει στο αεροδρόμιο) "πετάει" αυτή την ώρα η αποστολή του ΠΑΟΚ με προορισμό την Καλαμάτα και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην Τρίπολη.

Μπείτε στο κλίμα της αναχώρησης μέσω του παρακάτω βίντεο

News 24/7

24MEDIA NETWORK