Χωρίς Κλωναρίδη, Πέτριτς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ (27/05, 19:30), με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει την αποστολή από την οποία απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι Πέτριτς, Χουχούμης, Τριανταφύλλοπουλος και Κλωναρίδης.

Χωρίς Κλωναρίδη, Πέτριτς κόντρα στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε σήμερα (26/05) το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των "πράσινων" περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Οι Διαμαντής Χουχούμης, Μλάντεν Πέτριτς, Παναγιώτης Σπυρόπουλος και Βίκτωρας Κλωναρίδης συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος προπονήθηκε ατομικά λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, που θα διεξαχθεί στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης και Μπερίσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK