Χωρίς Λουκακού, ε και; Η 11άδα του Βελγίου δεν δείχνει... αδιαφορία!

Το Βέλγιο μόνο... χαλαρό δεν προβλέπεται να είναι στο ματς του Σεράγεβο, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να παρατάσσει μία άκρως ανταγωνιστική 11άδα απέναντι στους Βόσνιους.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρομελού Λουκακού δεν είναι στην αποστολή της εθνικής Βελγίου λόγω προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, όμως η Εθνική Ελλάδας μπορεί να χαμογελάει καθώς το Βέλγιο θα παραταχθεί με μία πολύ "δυνατή" ενδεκάδα στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Βοσνία.

Αντικαταστάτης του φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο φορ της Τσέλσι, Μιτσί Μπατσουαγί (πρόσφατα χάρισε στην Τσέλσι σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Champions League με γκολ του στο 93' κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης) είναι εντυπωσιακό πως από τους 11 του αρχικού σχήματος, οι 7 αγωνίζονται στην Premier League.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Βελγίου: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Μενιέ, Φελαϊνί, Ντε Μπράινε, Καράσκο, Μέρτενς, Αζάρ, Μπατσουαγί

News 24/7

24MEDIA NETWORK