Χωρίς Μάντζιο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ (Κυριακή, 21:00) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Χωρίς Μάντζιο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ (Κυριακή, 21:00) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι απέκλεισε από την αποστολή τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Πέραν του νεαρού στράικερ, εκτός έμειναν και οι Πίτζο Άντριτς – Γιώργος Θεοδωρίδης, με τον πρώτο να μην κρίνεται έτοιμος παρά το ότι έχει επανέλθει αρκετές μέρες σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

Αναλυτικά, την αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ απαρτίζουν οι: Γκαλίνοβιτς, Σιημητράς, Βύντρα, Μόρις, Μπίσκαν, Γκούμας, Κώτσιος, Κονσεϊσάο, Γκονζάλες, Σέριτς, Δάρλας, Λεοντίου, Βόουτερ, Νίλσον, Ολισαντέμπε, Γκέκας, Τόργκελε, Παπαδόπουλος, Τζιόλης και Χαραλαμπίδης .

Όσον αφορά στο βασικό σχήμα, πολύ δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό από το 4-4-2. Νασίφ Μόρις και Γιάννης Γκούμας ερίζουν για μία θέση κεντρικού αμυντικού, δεδομένου ότι ο Φλάβιο Κονσεϊσάο έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται και πάλι στο αρχικό σχήμα, μπροστά από τα στόπερ. Νόρντιν Βόουτερ και Μίκαελ Νίλσον είναι ακόμη ένα δίλημμα που έχει να κάνει με το δεξί άκρο, ενώ ανοικτά είναι τα ενδεχόμενα σχετικά με το επιθετικό δίδυμο. Η λογική λέει πως ο Σάντορ Τόργκελε θα βρίσκεται στον πάγκο, ενώ και οι δηλώσεις του Εμάνουελ Ολισαντέμπε σε πολωνική εφημερίδα, δε μπορούμε δα να γράψουμε πως βοήθησαν την περίπτωσή του. Φάνης Γκέκας και Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι οι επικρατέστεροι.

Νέα Υπηρεσία

H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘHΝΑΙΚΟΣ σε συνεργασία με τoν Eπίσημο Συνεργάτη της oμάδας, TUI Hellas Corporate Services, σχεδίασε και δημιούργησε το Green Travel Club, τη νέα υπηρεσία ταξιδιωτικών πακέτων που θα «ταξιδέψει» τους φίλους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το Green Travel Club θα παρέχει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να επιλέξουν ανάμεσα σε ολοκληρωμένα πακέτα, μεμονωμένες υπηρεσίες διαμονής και μεταφοράς σύμφωνα με τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε φιλάθλου. Τόσο τα πακέτα όσο και οι μεμονωμένες υπηρεσίες θα διατίθενται σε συνδυασμό με εισιτήρια για τους αγώνες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι θα μπορούν μέσω του Green Travel Club να επιλέξουν και ταξίδια αναψυχής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Green Travel Club θα ανταμείβει τα μέλη του που συγκέντρωσαν αριθμό βαθμών με τη χρήση των υπηρεσιών του Club, με ξεχωριστά προνόμια και δώρα όπως:

Αξεσουάρ ταξιδιού
Δωροεπιταγές
Ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια
Ταξιδιωτικά πακέτα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό
Δώρα αναψυχής και διασκέδασης



Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 9495301, ενώ από 14 Νοεμβρίου θα μπορούν να ενημερώνονται και να κάνουν τις κρατήσεις που επιθυμούν μέσω ειδικής ιστοσελίδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK