Χωρίς Μήτρογλου - Αμπιντάλ στην Κέρκυρα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα για την 12η αγωνιστική της Super League, με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός αποστολής τους Κώστα Μήτρογλου και Ερίκ Αμπιντάλ.

Χωρίς Μήτρογλου - Αμπιντάλ στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Με προπόνηση στου Ρέντη ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/11) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας κυριακάτικη (15:00) αναμέτρηση με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, στην οποία δεν συμπεριέλαβε τους Κώστα Μήτρογλου, Ιμπραΐμ Αφελάι και Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Ισπανός αποφάσισε να ξεκουράσει τους δύο ποδοσφαιριστές, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμά του. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν ο Μπενίτες, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε στην αρχική ενδεκάδα και τον Δημήτρη Σιόβα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Σαλίνο και Σιόβας.

Διαβάστε ακόμη:

Τι θα αλλάξει ο Μπενίτες στα σχέδια του Μίτσελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK