Χωρίς Μπονγκ η 23άδα του Καμερούν

Ο μπακ του Ολυμπιακού, Γκαετάν Μπονγκ, τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Καμερούν για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Διαβάστε αναλυτικά την αποστολή της παρέας του Σαμουέλ Ετό.

Χωρίς Μπονγκ η 23άδα του Καμερούν

Την αποστολή που θα εκπροσωπήσει το Καμερούν στα γήπεδα της Βραζιλίας, έκανε γνωστή ο τεχνικός της ομάδας, Βόλκερ Φίνκε. Στην τελική λίστα της χώρας ωστόσο, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, Γκαετάν Μπονγκ.

Αντίθετα, ο γνώριμος από τη θητεία του σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, Σαρλ Ιτάνζ, βρίσκεται όπως αναμενόταν στην αποστολή, όπως και αυτό του Ζαν Μακούν που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Το όνομα του Σαμουέλ Ετό ξεχωρίζει από την αφρικανική ομάδα, που έχει όμως κι άλλους ταλαντούχους παίκτες στο ρόστερ της.

Εκτός 23άδας βρέθηκαν οι Γκι Ν'ντι Ασεμπέ, Ζαν-Αρμέλ Κανά-Μπιγίκ, Γκαετάν Μπονγκ, Ραούλ Λοέ και Μοαμαντού Ιντρισού.

Τερματοφύλακες: Σαρλ Ιτάντζ (Κόνιασπορ), Λοΐκ Φοντζού (Κοτότ Σπορ), Σαμί Ν'Ντζοκ (Φετχίγεσπορ)

Αμυντικοί: Ντανί Νουνκέ (Μπεσίκτας), Αλάν Νιόμ (Γρανάδα), Σεντρίκ Τζεγκού (Κοτόν Σπορ), Ορελιέν Σετζού (Γαλατάσαράι), Νικολά Ν'Κουλού (Μαρσέιγ), Ανρί Μπεντιμό (Λιόν), Μπενουά Ασού-Εκοτό (ΚΠΡ)

Μέσοι: Εγιόνγκ Ενό (Αντάλιασπορ), Ζαν Μακούν (Ρεν), Ζοέλ Ματίπ (Σάλκε), Στεφάν Μ'Μπιά (Μαρσέιγ), Λαντρί Ν'Γκουεμό (Μπορντό), Αλέξ Σονγκ (Μπαρτσελόνα), Εντγκάρ Σαλί (Λανς)

Επιθετικοί: Σαμουέλ Ετο'ό (Τσέλσι), Μαξίμ Τσουπό-Μοτίνγκ (Μάιντς), Μπενζαμέν Μουκαντζό (Νανσί), Βενσάν Αμπουμπακάρ (Λοριάν), Πιέρ Ουεμπό (Φενέρμπαχτσε), Φαμπρίς Ολινγκά (Ζούλτε Βάρεχεμ)

Το Καμερούν έχει κληρωθεί στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί με την διοργανώτρια Βραζιλία, καθώς και με την Κροατία και το Μεξικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK