Χωρίς Ντόε ακόμη μία φορά

Για μία ακόμη αγωνιστική ο Ατρόμητος δεν θα μπορέσει να παραταχθεί πλήρης σε αγώνα του. Ο Φράνσις Ντόε δεν μπορεί να επιστρέψει από τη Λιβερία πριν από την Παρασκεύη (έχει ακόμη γραφειοκρατικές εκκρεμότητες) και άρα ο Παράσχος δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς Ντόε ακόμη μία φορά
Για μία ακόμη αγωνιστική, ο Ατρόμητος δεν θα μπορέσει να παραταχθεί πλήρης σε αγώνα του. Ο Φράνσις Ντόε δεν μπορεί να επιστρέψει από τη Λιβερία πριν από την Παρασκεύη (έχει ακόμη γραφειοκρατικές εκκρεμότητες) και άρα ο Παράσχος δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός αυτό έχει ενοχλήσεις τον Μακεδόνα τεχνικό που βλέπει ότι δεν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει.

Το ευτύχημα για τον προπονητή του Ατρομήτου είναι ότι ο υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι για το Σαββατιάτικο ματς.

H διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα αρχίσει την Παρασκευή. Οι τιμές είναι 15 ευρώ (Θύρες 1, 5-6), 20 ευρώ (Θύρες 2, 4, 7) και 40 ευρώ (στα επίσημα, Θύρα 3). Τα σημεία πώλησης είναι στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου και στην πλατεία Μπουρναζίου, την Παρασκευή από τις 10 το πρωϊ μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ και το Σάββατο από τις 10 το πρωϊ μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα θελήσουν μεμονωμένα να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1. Θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να γνωρίζουν ότι για να προμηθευθούν το εισιτήριό τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα (αντιστοιχούν μέχρι 2 εισιτήρια σε κάθε ταυτότητα), όπως και κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο, μετά από σχετική απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού κ. Ορφανού.



News 24/7

24MEDIA NETWORK