Χωρίς Ολισαντέμπε στην Ισπανία

Ο, έστω και ελαφρύς, τραυματισμός του Εμάνουελ Ολισαντέμπε (τον ανέφερε στο contra.gr) στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ ανάγκασε τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι να μην συμπεριλάβει τον Νιγηριανό επιθετικό στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Χωρίς Ολισαντέμπε στην Ισπανία

Αποστολή στη Βαρκελώνη για το contra.gr: Πάνος Κιαπεκάκης

Ο, έστω και ελαφρύς, τραυματισμός του Εμάνουελ Ολισαντέμπε (τον ανέφερε στο contra.gr)στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ ανάγκασε τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι να μην συμπεριλάβει τον Νιγηριανό επιθετικό στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το ματς με την Μπαρτσελόνα. Παρά την επιθυμία του στράικερ του "πράσινων" να βοηθήσει την ομάδα του στο δύσκολο αυτό ματς, ο Ιταλός τεχνικός έκρινε πως είναι προτιμότερο να παραμείνει στην Αθήνα.

Έτσι ο Σάντορ Τόργκελε, ο οποίος αποκλείστηκε της αποστολής της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς, επιστρέφει απαρτίζοντας μαζί με τους Παπαδόπουλο, Γκέκα και Μάντζιο τις επιλογές του Μαλεζάνι για τη γραμμή κρούσης. Στο... αεροπλάνο για τη Βαρκελώνη θα βρίσκεται και ο Σωτήρης Λεοντίου παίρνοντας τη θέση του Γιώργου Θεοδωρίδη. Εκτός έμεινε επίσης και ο Γιάννης Γκούμας, ο οποίος δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί, ενώ ο Πιέρ Εμπέντε συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Συνεπώς η αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζεται από τους: Γκαλίνοβιτς, Σιημητρά, Βύντρα, Δάρλα, Μόρις, Κώτσιο, Μπίσκαν, Κονσεϊσάο, Γκονζάλες, Νίλσον, Σέριτς, Βόουτερ, Γκέκα, Παπαδόπουλο, Τόργκελε, Λεοντίου, Τζιόλη, Άντριτς, Χαραλαμπίδη και Μάντζιο .

*** O Ολλανδός Ρενέ Τέμινκ θα διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου". Ο Τέμινκ ήταν ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός - Πόρτο 0-2 στις 20 Μαρτίου του 2003 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Βοηθοί του θα είναι οι κύριοι Άντριαν Ίνια και Πάτρικ Χέριτσεν και 4ος διαιτητής ο Πίτερ Φινκ.

Ανακοίνωση περί… εισιτηρίων

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει πως κατά την διάρκεια ελέγχων που διενεργήθηκαν σε εισιτήρια και κάρτες διαρκείας στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, διαπιστώθηκαν μεμονωμένα κρούσματα απόπειρας παράνομης εισόδου στις θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

• Επίδειξη Καρτών Διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου (2004-05).
• Επίδειξη Καρτών Διαρκείας, για τις οποίες είχε δηλωθεί απώλεια.
• Επίδειξη Καρτών οι οποίες είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί από τους κατόχους τους και είχαν προωθηθεί προκειμένου να επιτευχθεί η πρόσβαση σε παραπάνω από ένα άτομα με την ίδια κάρτα.
• Επίδειξη πλαστών εισιτηρίων και ισχυουσών καρτών διαρκείας άλλης θύρας.


Σε όλες τις περιπτώσεις εφαρμόσθηκαν τα προβλεπόμενα από τους όρους αγοράς και κατοχής της κάρτας διαρκείας, καθώς και από την ισχύουσα νομοθεσία σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία (αφαίρεση κάρτας, προσαγωγή στο Α.Τ. Ο.Α.Κ.Α. κλπ.).

Η ΠΑΕ οφείλει να υπενθυμίσει στους κατόχους καρτών διαρκείας την πιστή τήρηση των όρων αγοράς και κατοχής τους, προκειμένου να αποφεύγονται παρόμοιες περιπτώσεις και να παρέχεται σε αυτούς η δυνατότητα ακώλυτης παρακολούθησης των αγώνων της ομάδας μας από τις αντιστοιχούσες στην κάρτα τους θέσεις".


News 24/7

24MEDIA NETWORK