Άνεργος ο Γκοϊκοετσέα, χάος πριν από τη σέντρα του Κόπα Άφρικα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ισημερινής Γουινέας μόλις τρεις εβδομάδες πριν από τη σέντρα του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών αποτελεί ο Άντονι Γκοϊκοετσέα.

Άνεργος ο Γκοϊκοετσέα, χάος πριν από τη σέντρα του Κόπα Άφρικα

Μία από τις πρώτες αποφάσεις του νέου προέδρου της ομοσπονδίας της Ισημερινής Γουινέας ήταν να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του πάλαι ποτέ σκληροτράχηλου αμυντικού της Αθλέτικ Μπιλμπάο, που έληγε στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο Αντρές Χόρχε Μπόμιο δεν εξήγησε τους λόγους της λύσης της συνεργασίας με τον 58χρονο Ισπανό, ωστόσο η πρόσφατη αποτυχία της Ισημερινής Γουινέας σε ένα τοπικό τουρνουά και δύο φιλικές ήττες την περασμένη εβδομάδα επί πορτογαλικού εδάφους (από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα και την Βιλαφρανκένσε της τέταρτης κατηγορίας) πιθανολογείται ότι έπαιξαν το ρόλο τους.

Η Ισημερινή Γουινέα προετοιμάζεται για τη διεξαγωγή του Αφρικανικού Κυπέλλου και το εναρκτήριο ματς με το Κονγκό που θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Γκοϊκοετσέα.

"Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Οι κάτοικοι της Γουινέας ήταν υπέροχοι κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ετών. Ευχαριστώ τους παίκτες για τις επιτυχίες", ανάρτησε στο Twitter ο Άντονι Γκοϊκοετσέα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK